Rize?nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kavron Yaylası?na yılın il karı yağdı.
TRABZON- Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde eş zamanlı olarak 3 noktada patlayan ana su borusu caddeleri göle çevirdi.
GÜMÜŞHANE- Gümüşhane Tarım İl Müdürü Vekili Hasan Irkın, göz aşısı ve dut bahçesi tesisi için üreticilere her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon?da sivil savunma arama kurtarma birliği kurulması için çalışma başlatılmasını istedi.
Milli Takımın Yunanistan'a 1-0 yenildi.
Hükümete bir yıl süreyle izin verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Haber53'ün canlı yayın konuğu olan AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer sorularımızı yanıtladı.
Trabzon'da 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Hilal Coşkuner, Dünya Fair Play Konseyi'nin büyük ödülüne layık görüldü. Dünya Fair Play ödülünü
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, Pazarspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kaybetti.
Galatasaray'ın Sion?u 5-1 yendiği maçı tribünde izleyen UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, G.Saray'ın kupayı tekrar kazanabileceğini söyledi.
"Ey milletim, Ben, Mustafa Kemal'im... Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hâlâ en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım, dilim. Özür dilerim... Unutun tüm dedik
Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, yaptığı açıklamada, yörede 1 milyona yakın insanın geçim kaynağı olan çayda bu sezon;....
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı H. İbrahim Kalfaoğlu, seyyar sorununun bir an önce çözümlenmesini istedi
Ermeni iddialarına ilişkin tasarının ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde kabul edilmesine tepkiler sürüyor.
İstanbul'daki tek lisanslı ürünler mağazası Haznedar Ts Club, şehit ailelerini unutmadı.