Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Cem Yılmaz'ın yeni filmi bu hafta vizyonda

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminin basın gösterimi yapıldı.



Cem Yılmaz, Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay'ın baÅŸrolde oynadığı “Ali Baba ve 7 Cüceler” filmi bu hafta vizyona giriyor. Fragmanıyla merak uyandıran filmde Cem Yılmaz birbiriyle zıt 2 farklı karakterde kamera karşısına geçerken, filmde zengin bir iÅŸadamına karşı insanlığı kurtarılması için mücadele veriliyor. 13 Kasım'da vizyona girecek olan “Ali Baba ve 7 Cüceler” filminin basın gösterimi yapıldı. Filmin ardından açıklama yapılacak olan salona elinde kahvesiyle gelen Cem Yılmaz basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Filmin çekimlerinin 8 hafta sürdüÄŸünü kaydeden Cem Yılmaz, “Ocak ayında baÅŸladık çalışmaya bu film için. Hikaye gereÄŸi Sofya'da filmci arkadaÅŸlarla buluÅŸtuk. Çok baÅŸarılı bizimle aynı ÅŸeyleri hisseden çalışkan insanlara rastladık. Bizim gibi çalışan, düÅŸünen ekiple 8 haftada bütün filmin çekimlerini tamamlayıp Ä°stanbul'a döndük” dedi. 

Var olan komedi anlayışlarını devam ettirmek istediklerini belirten Cem Yılmaz, “Bir komedi anlayışımız var. Onu devam ettirmeyi hedefledik. HedeflediÄŸim kadar oldu film. Beklentiyle komedik olarak mücadele veriyoruz. Ä°nsan izlemek istediÄŸi filmleri çekmemeye çalışıyor. Açıkçası ben bu filmin izleyicisi olurum, gülerim, eÄŸlenirim. Cast sırasında da bu duyguyu paylaÅŸan arkadaÅŸlarla çalışıyorum. Ä°yi oyuncular bir araya geliyoruz. Güzel oluyor. Bu tür filmlerde insanların eÄŸlenmesinden baÅŸka muradımzı yok. 'Vay gene Cem yapmış yapacağını' demesini filan beklemiyorum” diye konuÅŸtu. 

Çetin Altay, “Çok keyifli set ortamımız var. Ortak karar verilip set ortamında da genel yapıyı bozmayacaksa daha keyifli hale getirecekse hepimiz katkı yaptık” dedi. 

Rus oyuncu Irina Ivkina ise teklif alırsa baÅŸka projelerde de yer alabileceÄŸini belirterek, “Böyle bir ekiple yetenekli oyuncularla çalışmak benim için çok iyi oldu. Rusya'da böyle yetenekli oyuncular olduÄŸunu bilmiyorlar. Benim için baÅŸlangıç oldu. Teklif gelirse devam edeceÄŸiz” ÅŸeklinde konuÅŸtu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.