Sosyal Medya

BÖLGEHABER

RÄ°ZE DERNEKLER FEDERASYONU ( RÄ°DEF ) DANIÅžMA MECLÄ°SÄ° Ä°CRA KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

İstanbul da gerçekleşen RİDEF Danışma Meclisi İcra Kurulu Toplantısın da çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi verildi. RİDEF de hedef büyük ! Rize habitat Park heyecanlandırdı.



RÄ°DEF Rize Dernekler Federasyonu Genel BaÅŸkanı Recep Albayrak eski ve kurucu baÅŸkanların geniÅŸ katılımıyla yapılan yemekli toplantı da slayt gösterisiyle yaptıkları çalışmalarıyla yapacaklarını da tüm katılanlara anlattı. 

Ä°stanbul da RÄ°DEF Rize Dernekler Federasyonu yaptıkları geniÅŸ katılımlı toplantıda yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında konuÅŸtular. RÄ°DEF Genel BaÅŸkanı Recep Albayrak geniÅŸ katılımlı bu toplantı da özellikle Rize habitat Park hakkında slaytla tanıtım yaptı.  Ümraniye de yapılması planlanan bu park katılımcıları heyecanlandırdı.

RÄ°DEF Genel BaÅŸkanı Recep Albayrak konuÅŸmasın da bugüne kadar yaptıklarını anlatarak yapacaklarını da konuÅŸtu.

Özellikle Ümraniye de yapmayı planladıkları Rize Habitat Park alanında ki proje çok dikkat çekti ve takdirle karşılandı. Ümraniye de 250 hektarlık alan da  yapılması düÅŸünülen Rize Habitat Park projesi salonda bulunan tüm katılımcılar tarafından alkışlarla desteklendi.

Katılanlar arasında kısa kısa konuÅŸmalar yapan yeni ve eski yöneticiler arasın da mikrofona gelen Rize eski Milletvekili eÄŸitimci Bozkurt YaÅŸar Öztürk Rizespor’a atıf da bulunarak “Ben Rizespor’u takip etmiyorum. Çünkü nesini takip edeceÄŸim bakın bakalım kaç tane Rizeli futbolcu var . Trabzonspor ÅŸampiyon olduÄŸu o senelere bakın Faroz’un uÅŸaklarıyla ÅŸampiyon oldu. Rizespor ise bu mantaliteleyle asansör takım olur. Ben Rizespor’u bundan dolayı izlemiyorum.” dedi.

Gece de sosyal medyalarda Trabzonsporlu olduÄŸundan dolayı sanatçı Ä°smail Türüt’e yapılan küfürlü hakaretler hakkında ise bunları yapanlar ÅŸiddetle kınandılar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.