Sosyal Medya

MAÄžAZIN

Nurgül Yeşilçay neden diziden ayrıldı?

Gazeteci Murat Tolga Şen, Nurgül Yeşilçay'ın ayrılığının sebebini yazıyor.



urgül YeÅŸilçay, Paramparça dizisinden ayrılıyor. Bir iddia olarak ortaya çıktı ama dün Mesut Yar yazdıktan sonra emin olduk, güzel yıldız diziyi bırakıyor. Murat Tolga Åžen, ayrılığın sebebini yazıyor.
Sevgili Mesut Yar, meseleyi güzelce özetlemiÅŸ; “Dizinin ÅŸu anda 47'nci bölümü çekiliyor. 52'nci bölümde ise ana karakterlerden Nurgül YeÅŸilçay diziden ayrılıyor... Peki, meselenin gerçeÄŸi Erkan Petekkaya'nın “öpüÅŸmeme kanunu mu” dersiniz? Hayır. Bu bireysel bir kafa dinleme hareketi. Ä°ÅŸi ayrılma noktasına getiren küçük nedenlerin birikip bir çaÄŸlayana dönüÅŸmesi de diyebiliriz... O nedenlerden bazıları Nurgül'ün hikayeden kısmen kopmuÅŸ olması, sette yaÅŸanan seri pürüzler ve aktristin bireysel muhasebeleri...” 

“Kapris yaptı diziyi bıraktı” diye düÅŸünmeyin, açıkçası Nurgül YeÅŸilçay'ın diziden ÅŸimdiye kadar neden ayrılmadığını merak ediyorum ben? Dizinin lansmanı onun ve Erkan Petekkaya'nın üzerinden yapılıyor, Nurgül güya bu dizide baÅŸrol ama dizide bir bölümde kapladığı alan neredeyse sonraki hafta tanıtımında gösterilenden ibaret.?

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.