Sosyal Medya

Sağlık

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Rize’de konuştu:

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu,Memleketi Rize'de şehir hastanelerinin Türkiye'nin hem gururu hem de sağlık hizmetlerinin odak nokatası oldu dedi.



MemiÅŸoÄŸlu, çeÅŸitli programlar için geldiÄŸi Rize'de,Beraberinde Eski Bakanın Rizeli Yardımcısı olan Åžuayip Birinci'yide yanına alarak Rizede bir dizi incelemelerde bulundu.BaÅŸta Rize  Valisi Ä°hsan Selim BaydaÅŸ ve Rize  Belediye BaÅŸkanı Rahmi Metin ile Eski Rize Devlet Hastahane BaÅŸhekimide olan SaÄŸlık Bakanlığı SaÄŸlık Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Basri VelioÄŸlu ve Ä°l SaÄŸlık Müdürü Mustafa Tepe ile birlikte ilk sırada ERize  Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Ardından Rize'nin beÅŸldesi olan daha sonara mahalleye dönüÅŸtürülen  GündoÄŸdu Mahallesi'nde yapımı süren ÅŸehir hastanesi inÅŸaatına ziyaret eden  MemiÅŸoÄŸlu, insaat süreci hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Ä°nsaatın ileriki haftalarda sürecin daha hızlı yol alacağını belirtti.

MemiÅŸoÄŸlu, SaÄŸlık alanında büyük atılımlar içinde olan bir ülke olduÄŸunu dile getirerek MemiÅŸoÄŸlu, “Altyapısını da insan gücü ile daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. EmeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum. Åžehir hastaneleri Türkiye'nin hem gururu hem de saÄŸlık hizmetlerinin odağı. Çok önemsiyoruz.” diye söyledi   daha sonra Çayeli Pazar ve Kaçkar hastahaensini ziyaretlerde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.