Sosyal Medya

Rizeli gazeteci HoloÄŸlu yaÅŸama veda etti Kaynak: Rizeli gazeteci HoloÄŸlu yaÅŸama veda etti

FATİH SULTAN KAR 65 yaşında vefat eden iki çocuk babası Mustafa Holoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Belediyesi ve Bahçelievler Belediyesi’nde basın danışmanı olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılmıştı. Holoğlu; 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü İstanbul’da toprağa verilecek.



hologlu2.jpg


Gazetecilik mesleÄŸine memleketi Rize’de 1970 yılında Zümrüt Rize Gazetesi’nde baÅŸlayan, Vatan ve Cumhuriyet gazetelerinin muhabirliklerini yaptıktan sonra Ä°stanbul Belediye BaÅŸkanı olan Rizeli Aytekin Kotil’in Basın Danışmanı olan HoloÄŸlu; daha sonra Fatih ve Bahçelievler belediyelerinde basın danışmanlığı yaptıktan sonra saÄŸlık problemleri nedeniyle iki yıl önce emekliye ayrılmıştı. HoloÄŸlu’nun Mehmet Kamil ve Kübra isimli iki çocuÄŸu bulunuyor.

hologlu1.jpg

HoloÄŸlu; 20 Mayıs 2020 ÇarÅŸamba günü kılınacak cenaze namazının ardından, 11 yıl önce kanser hastalığı sonucu vefat eden eÅŸi Merhum Figen HoloÄŸlu ve babası Merhum Mehmet HoloÄŸlu’nun naaÅŸlarının bulunduÄŸu Eyüp Sultan Mezarlığı’nda topraÄŸa verilecek. Bu arada Mustafa HoloÄŸlu’nun 3 yıl önce ikinci evliliÄŸini yaptığı eÅŸi Ä°pek HoloÄŸlu’nun da kanser tedavisi gördüÄŸü belirtildi. 

BaÅŸta Fatih Kısaparmak olmak üzere birçok sanatçının da eserlerini seslendirdiÄŸi, ‘Kırmızı YaÄŸmurlar’ ve ‘Sevdam Ä°stanbul’ isimli iki kitabı yayınlan Mustafa HoloÄŸlu’nun vefatı, memleketi Rize’de ve basın camiasından üzüntüyle karşılandı.

Kaynak: Rizeli gazeteci HoloÄŸlu yaÅŸama veda etti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.