Sosyal Medya

GÃœNCEL

MHP Liderinden yeni partilere sert sözler; Bunlar kurgu mucitlerinin ucuz siparişi

MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamalarla yeni partilere zehir zemberek sözlerde bulundu. Bu arayışların kurgu mucitlerinin ucuz siparişi diyen Bahçeli, Libya anlaşması ile ilgilide konuştu.



MHP Lideri Devlet Bahçeli gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken Ahmet DavutoÄŸlu'nun kurduÄŸu yeni parti ile ilgili de sert sözler söyledi. MHP Lideri Bahçeli, yazılı olarak yaptığı açıklamasında, "Yeni parti arayışları siyasi ve toplumsal bir ihtiyaçtan ziyade Türkiye üzerinde komplo ve kurgu mucitlerinin ucuz sipariÅŸidir" siye konuÅŸtu. Bahçeli ayrıca, Türk milletinin gelecek ümitlerine uzak ve yabancı zihniyetlerin icazetli ÅŸekilde harekete geçtiÄŸini kaydederek bu zihniyetin Türkiye'nin sırtına hançer sokmak amaçlı olduÄŸunu belirtti. Bahçeli, "Dünya yeniden kurulurken, haritalar yeni baÅŸtan çizilirken ülkemizin önünü kesmek, milli bekaya kastetmek için alenen devreye girenlerin ne oldukları, neye hizmet ettikleri, nereye ulaÅŸmak istedikleri esasen bellidir. Özelikle bilinmesini isterim ki; geçmiÅŸleri geleceklerine kefil olamayan siyasi garabetlerin Türkiye'nin geleceÄŸi için söz söylemeye ne hakları vardır, ne de hadleri olacaktır" ifadelerini kull

Siyasette boÅŸluk olmadığını ve olması için de bir neden göremediklerini vurgulayan Bahçeli, Ahmet SavutoÄŸlu'nun yeni kuruduÄŸu partisi ile ilgilide konuÅŸarak yeni parti arayışlarının siyasi ve toplumsal bir ihtiyaçtan ziyade Türkiye üzerinde komplo ve kurgu mucitlerinin ucuz sipariÅŸi olduÄŸunu kaydederek ÅŸöyle konuÅŸtu: "Küresel siyaset anlayışını rehber olarak benimseyenlerin milletimize ait, ülkemize dair hiçbir sözü olamayacak, hiçbir gelecek hedefi bulunamayacaktır. GeçmiÅŸte benzerlerine ÅŸahit olunan kiralık milletvekili sezonu tekrar açılmıştır. Bu durum, partisi ve fikriyatı ne olursa olsun, deÄŸerli milletvekili arkadaÅŸlarımıza hakaret ve hürmetsizliktir. Milletvekillerinin siyasi zorunluluktan dolayı parti deÄŸiÅŸtirmeleri baÅŸka bir ÅŸey, belirli bir maksada matuf ve süreli olarak farklı partilere görevlendirilip gönderilmeleri baÅŸka bir ÅŸeydir. Milletvekilleri alınıp satılacak meta deÄŸildir." Genel BaÅŸkan Bahçeli, Libya ile Türkiye arasında yapılan anÅŸalmaya da deÄŸinerek açıklamasında, "Libya'nın meÅŸru ve tanınmış hükümeti ile Türkiye arasında yapılan, 'Münhasır Ekonomik Bölge AnlaÅŸması', zalimleri ve Türk düÅŸmanlarını adeta felç etmiÅŸtir. Ä°htiyaç hâsıl olursa Libya'ya asker göndermek aynı zamanda bir beka meselesi olup, Milliyetçi Hareket Partisi'nin desteÄŸini alacaktır" ifadelerini kullandı. GeleceÄŸin parlak günleri CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi vasıtasıyla kesinlikle Türk milletindir ifadelerini kullanan Bahçeli ayrıca, muhalefet Partisi CHP'ye de yüklenerek, "Ne iÅŸimiz var Libya'da diyen CHP'liler ve tufeyli iÅŸbirlikçileri ise 'Las Tesis' eylemiyle dansa ve dalavereye hızla devam etmelidir. Kadına yönelik ÅŸiddetin dansla duracağını düÅŸünenlerin hali acul ve acıklıdır." dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.