Sosyal Medya

GÃœNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin olarak açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 40-50 yaşlarında emekliliğin olmayacağını belirtti.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı OlaÄŸan Divan Kurulu Toplantısı’na katılmadan önce, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde bir süre vatandaÅŸlarla sohbet etti. ErdoÄŸan tesislere geldiÄŸi sırada bir kadın, makam aracının yanına gitti.
 
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan kadın ile bir süre sohbet etti. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan daha sonra makam aracından inerek hemen yanında bulunan kafede oturanların yanına gitti, tek tek herkesle tokalaÅŸtı.Burada bulunan bir kadın ErdoÄŸan’a seslenerek, "CumhurbaÅŸkanım EYT çıkar mı?" dedi. ErdoÄŸan, "Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur" yanıtını verdi. Bunun üzerine kadının, "SaÄŸlığımız bozuluyor nasıl yapacağız?" demesi üzerine CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "SaÄŸlığı bozuk olanlar zaten primlerini her ÅŸeyini ödemiÅŸse, erken emeklilik noktasında zaten emekli olur" yanıtını verdi.CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan daha sonra "toplantıya geç kalıyorum" diyerek buradan ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.