Sosyal Medya

GÃœNCEL

CHP yerel yönetim kampına giriyor

CHP, yerel yönetimlerdeki yol haritasını belirlemek üzere, 25-27 Temmuz'da Afyonkarahisar'da kamp yapacak.



Edinilen bilgiye göre, Türkiye genelinde 11'i büyükÅŸehir, 10'u da il olmak üzere 252 belediye kazanan CHP, belediye baÅŸkanlarını kampa alıyor.

Bir otelde yapılacak ve 27 Temmuz'a kadar sürecek kamp için yarın tüm il ve ilçe belediye baÅŸkanları Afyonkarahisar'a gelecek.

Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun 26 Temmuz Cuma günü açılış konuÅŸmasını yapacağı kampta, Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Seyit Torun "genel merkezin yerel yönetimlere yaklaşımı"nı içeren bir sunum yapacak.

Kampta, uzmanların da katılımıyla "yerel yönetimleri izleme, yönlendirme, destekleme" mekanizmaları da ele alınacak.

CHP kampında ikinci gün, belediye baÅŸkanlarının görüÅŸ ve deÄŸerlendirmelerinin alınacağı "BaÅŸkanlar Forumu" ile sona erecek.

Kampın üçüncü günü, yerel yönetimlere iliÅŸkin fikirlerin ortaya konacağı "ortak akıl atölyesi" programıyla baÅŸlayacak. Belediye baÅŸkanları, bu programda koordineli çalışma ve birlikte proje geliÅŸtirme konularında söz alacak.

Daha sonra, uzmanların katılımıyla "seçmenlerin beklentileri" konulu panelin gerçekleÅŸtirileceÄŸi kampta, baÅŸkanların deÄŸerlendirmelerinin alınacağı ikinci "BaÅŸkanlar Forumu" yapılacak.

-Koordinasyon merkezine iliÅŸkin görüÅŸ alışveriÅŸi

Kampta, genel merkez bünyesinde belediyeleri takip için oluÅŸturulacak "Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi ve Danışma Kurulu"na iliÅŸkin de görüÅŸ alışveriÅŸinde bulunulacak.

Genel BaÅŸkan Yardımcısı Seyit Torun'un baÅŸkanlığında yürütülecek bu çalışmayla CHP'li belediyeler sürekli izlenerek performans deÄŸerlendirmesi yapılacak.

Kamp, Genel BaÅŸkan KılıçdaroÄŸlu'nun kapanış konuÅŸmasıyla sona erecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.