Sosyal Medya

GÃœNCEL

Belediye Başkanı'ndan örnek tavır: Gelir-gider tablosunu belediye binasına astı!

Tunceli'nin Ovacık Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Fatih Mehmet Maçoğlu, eski yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediyenin gelir gider tablosunu büyük bir pankartla belediye binasının önüne astırdı. Belediye binasına asılan 2018 yılı gelir gider ve belediyenin kasasında bulunan nakit para tablosuna göre Ovacık Belediyesi'nin 2018 yılında toplam 3 milyon 547 bin TL geliri gözükürken 2018 yılı gideri ise 3 milyon 658 bin TL olarak görünüyor. Belediye binasına asılan pankartta, belediyenin çeşitli kurumlara ve İller Bankası'na ise toplam 642 bin TL borcu olduğu, belediye kasasında ise 600 bin TL nakit paranın bulunduğu yer alıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Maçoğlu, "Biz Ovacık Belediyesi olarak 2018 yılında 276 bin TL kar ettik ve kasamızda şu an nakit olarak da 600 bin TL paramız var. Sanırım bu tablo ile Türkiye'de tek örnek belediye durumundayız." ifadelerini kullandı.



Tunceli'nin Ovacık Belediye BaÅŸkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Fatih Mehmet MaçoÄŸlu, eski yıllarda olduÄŸu gibi bu yıl da belediyenin gelir gider tablosunu büyük bir pankartla belediye binasının önüne astırdı.



 

Belediye binasına asılan 2018 yılı gelir gider ve belediyenin kasasında bulunan nakit para tablosuna göre Ovacık Belediyesi'nin 2018 yılında toplam 3 milyon 547 bin TL geliri gözükürken 2018 yılı gideri ise 3 milyon 658 bin TL olarak görünüyor. Belediye binasına asılan pankartta, belediyenin çeÅŸitli kurumlara ve Ä°ller Bankası'na ise toplam 642 bin TL borcu olduÄŸu, belediye kasasında ise 600 bin TL nakit paranın bulunduÄŸu yer alıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan MaçoÄŸlu, "Biz Ovacık Belediyesi olarak 2018 yılında 276 bin TL kar ettik ve kasamızda ÅŸu an nakit olarak da 600 bin TL paramız var. Sanırım bu tablo ile Türkiye'de tek örnek belediye durumundayız." ifadelerini kullandı. 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.