Sosyal Medya

GÃœNCEL

Sarıgül'ün Mecidiyeköy buluşmasına binlerce kişi akın etti



31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, Mecidiyeköy'de halk buluÅŸması gerçekleÅŸtirdi.

7'den 70'e binlerce kiÅŸinin katıldığı buluÅŸmada projelerini anlatan Sarıgül, "Çocuklarımıza velilerimize müjdeyi verin.1 Nisan'dan itibaren veliler okullarda hiç bir ödeme yapmayacak." dedi.

Ä°ÅŸte Mustafa Sarıgül'ün konuÅŸmasından satır baÅŸları:

ÅžiÅŸli'de prensibimiz adil ve hakça paylaşım olacak..ÅžiÅŸli lokasyon olarak istanbulun kalbi bunun deÄŸerini bileceÄŸiz.. Çabalarımın hedefi gençlerin eÅŸit eÄŸitim hakkı alması sosyal haklarından yararlanması ve en önemlisi iÅŸ bulması..

ÅžiÅŸli'de gençlerimize yoÄŸun yatırım yapacağız.. Enerjik, cesur, herkese açık ve hoÅŸgörülü bir belediye yola çıktı geliyor.. 1 Nisan'dan itibaren velilerimiz okullarda hiçbir ödeme yapmayacak..

Çalışkan güler yüzlü misafirperver bir belediye geliyor. Yeni ÅžiÅŸli yola çıktı geliyor.. ÅžiÅŸli'yi ancak ÅžiÅŸli'yi bilenler yönetir. ÅžiÅŸli'yi hep beraber yöneteceÄŸiz.. Çalışa çalışa kazanacak enerjik bir ekip geliyor..



ÅžiÅŸli'de sosyal dayanışma, komÅŸularımıza gönül birliÄŸi ön planda olacak.. ÅžiÅŸlinin mahallelerinde kentsel dönüÅŸüm gerçekleÅŸtireceÄŸiz..

Bilimin öncülüÄŸünde üniversitelerle iÅŸbirliÄŸi yapılarak ÅžiÅŸli yönetililecek.. Sosyal kent mutlu kent kavramı ÅžiÅŸli ile ortaya çıkacak.. Bir sokakta 20 otel veya 20 berber olmayacak, sokağın ihtiyacı ve kapasitesi kadar planlı olarak iÅŸyerleri açılacak..

 

 DiÄŸer belediyeler aksine hayata geçirmeyeceÄŸimiz projeleri açıklamayacağız.. Allahım izin verirse, size destek verirseniz ÅžiÅŸli'yi yeniden Türkiye'nin 1 numarası yapacağız.. ÅžiÅŸli'nin sönen ışığını tekrar yakmak için yola çıktık 1 Nisan'da geliyoruz!

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.