Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Bakan Soylu'dan Sen Anlat Karadeniz'e teşekkür

Süleyman Soylu Sen anlat Karadeniz 31. Bölüm de yer alan bir sahne için yapımcı Osman Sınav'a teşekkür etti. Sen Anlat Karadeniz 33. Fragmanı 2. fragmanı izleyenler yeni sürprizleri merakla bekliyorlar.



ATV'de ekrana gelen ve kadına yönelik ÅŸiddeti konu alan "Sen Anlat Karadeniz" dizisi, düÄŸünlerde etrafa ateÅŸ açan magandalara da deÄŸindi. Dizideki düÄŸün sahnesinde, Tahir karakterinin aÄŸabeyi silahla havaya ateÅŸ etmek istedi. Tahir ise etrafa ateÅŸ açmak isteyen aÄŸabeyini engelledi. Daha önce Trabzon'da çekilen 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin setini ziyaret eden Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu ise ÇarÅŸamba akÅŸamları atv'de yayınlanan diziye teÅŸekkür etti. Dizide yer alan düÄŸün sahnesini Instagram hesabından paylaÅŸan Bakan Soylu, düÄŸünlerde silah kullanmanın yanlışlığına dikkat çekti. Bakan Soylu, paylaÅŸtığı sahnenin altına yazdığı notla, "DüÄŸünlerde mutluluÄŸa kurÅŸun sıkmayalım. 'Sen Anlat Karadeniz' dizisine ve dizinin yapımcısı Osman Sınava teÅŸekkürler" mesajını gönderdi.
 
Sen Anlat Karadeniz33. Bölüm fragmanı
 
Sen Anlat Karadeniz'in 33 bölüm 2. fragmanı da yayınladı. Deniz de kaybolan Tahir'i arama çalışmaları baÅŸlarken, sahile vuran cesedin de kime ait olduÄŸu merak konusu oldu. ÇarÅŸamba akÅŸamı yayınlanacak 33. bölüm için ÅŸimdiden nefesler tutuldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.