Sosyal Medya

GÃœNCEL

CHP'nin İBB adayı belli gibi! Ekrem İmamoğlu tebrikleri kabul etti

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li Belediye Başkanları'yla biraraya geldiği toplantında tebrikleri kabul ettiği öne sürüldü.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı için ismi geçen Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve CHP’li belediye baÅŸkanları bir araya geldi. Ä°mamoÄŸlu’nun toplantıda adaylığa sıcak baktığını ve partinin yetkili kurullarının açıklama yapmasını beklediÄŸini söylediÄŸi ifade edildi.Toplantıya katılan belediye baÅŸkanlarının da Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nu tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dedikleri öne sürüldü.
 
Ä°sminin açıklanmasını bekliyor
Ekrem Ä°mamoÄŸlu önceki sabah Ä°stanbul’un CHP’li belediye baÅŸkanları ile birlikte Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Ä°mamoÄŸlu, basına kapalı olarak gerçekleÅŸtirilen toplantıda Ä°BB baÅŸkanlığına adaylığına iliÅŸkin, belediye baÅŸkanlarına düÅŸüncelerini sordu. Kemal KılıçdaroÄŸlu ile yaptığı görüÅŸme hakkında da bilgi veren Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nun “Adaylık konusunu bakıp deÄŸerlendireceÄŸiz. Yetkili kurullar tarafından ilan edilmediÄŸi için açıklama yapmak erken. Bununla ilgili yetkili kurulların açıklama yapmasını bekliyorum” diyerek adaylığa sıcak baktığı öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.