Sosyal Medya

GÃœNCEL

İmamoğlu tüm CHP'li başkanları topluyor!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan önemli bir hamle geldi. Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan'ın haberine göre; İmamoğlu yarın sabah İstanbul'daki tüm CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yapacak...



AK Parti’nin de CHP’nin de Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı adayları merak ediliyor. AK Parti’nin adayının çok büyük ihtimalle Binali Yıldırım olması beklenirken CHP cephesinde ise henüz bir karar verilmemiÅŸ gibi görünüyor.

Muharrem Ä°nce’yle birlikte Gürsel Tekin ve Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nun da adı olası adaylar arasında geçiyor. Hatta kulislere yansıyan bilgilere göre; Genel Merkez Ekrem Ä°mamoÄŸlu’na daha yakın.

Ä°BB ADAYLIÄžINA BÄ°R ADIM DAHA YAKIN

Ekrem Ä°mamoÄŸlu’yla geçen hafta yaptığım röportajda kendisine, ‘Adaylığı istemediÄŸiniz yönünde iddialar var ne dersiniz, Ä°BB adayı olmak istemiyor musunuz?’ diye sormuÅŸtum. Ä°mamoÄŸlu da ‘Öyle bir ÅŸey demedim’ diye yanıt vermiÅŸti. Kulislerde Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı’nın Ä°BB adaylığına bir adım daha yakın olduÄŸu konuÅŸulurken Ekrem Ä°mamoÄŸlu’ndan önemli bir hamle geldi. Ä°mamoÄŸlu, yarın sabah Ä°stanbul’daki tüm CHP’li belediye baÅŸkanlarıyla bir araya gelecek. Adaylık yolunda mevkidaÅŸlarının da görüÅŸlerini alacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.