Sosyal Medya

BEYKOZ MEDYA

Beykoz'da CHP Kulislerinde Aday İsimleri Konuşulmaya Başlandı, D

İSTANBUL'UN İLÇELERİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER T24'ten Hülya Karabağlı'nın haberine göre; her seçim öncesi olduğu üzere kulisler yine hareketli. CHP'nin İstanbul için sürpriz bir isim belirleyebileceği iddiaları öne çıkarken, bazı ilçelerde ise tanıdık isimlerin yer alacağı öğrenildi. Gazeteci Levent Gültekin'in Beyoğlu ya da Üsküdar'da aday gösterilmesi planlanırken, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Sultanbeyli, CHP Genel Sekreteri M. Akif Hamzaçebi'nin Beykoz, Gürsel Tekin'in ise Esenyurt için düşünüldüğü iddiaları gündemde. İYİ Parti'yle devam eden görüşmeler tamamlanmadan adayların açıklanma ihtimalinin zayıf olduğu, bu doğrultuda hareket edildiği, kulislere yansıyan diğer iddialar arasında.



Ä°STANBUL'UN Ä°LÇELERÄ°NDE DÄ°KKAT ÇEKEN Ä°SÄ°MLER

 

 

Beykoz'da AKP ile kafa kafayayızT24'ten Hülya KarabaÄŸlı'nın haberine göre; her seçim öncesi olduÄŸu üzere kulisler yine hareketli. CHP'nin

Ä°stanbul için sürpriz bir isim belirleyebileceÄŸi iddiaları öne çıkarken, bazı ilçelerde ise tanıdık isimlerin yer alacağı öÄŸrenildi. Gazeteci Levent Gültekin'in BeyoÄŸlu ya da Üsküdar'da aday gösterilmesi planlanırken, Ä°stanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Sultanbeyli, CHP Genel Sekreteri M. Akif Hamzaçebi'nin BeykozGürsel Tekin'in ise Esenyurt için düÅŸünüldüÄŸü iddiaları gündemde. Ä°YÄ° Parti'yle devam eden görüÅŸmeler tamamlanmadan adayların açıklanma ihtimalinin zayıf olduÄŸu, bu doÄŸrultuda hareket edildiÄŸi, kulislere yansıyan diÄŸer iddialar arasında.

CHP'nin önde gelen isimlerinden Gürsel Tekin, partisinin Beykoz'da AK Parti ile kafa kafaya olduÄŸunu savundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ä°stanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, "BaÅŸakÅŸehir, Beykoz, BayrampaÅŸa ve Kağıthane'de AKP ile kafa kafayayız." ifadelerini kullandı.

Aday belirleme sürecinin devam ettiÄŸi günlerde Gürsel Tekin'in yaptığı bu açıklama, farklı yorumlara neden oldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.