Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Zeytinburnu'na Rizeli belediye başkan adayı

AK Parti'de 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için çalışmalar devam ederken Zeytinburnu Belediye başkan adayı Ömer Arısoy olarak belirlendi.



AK Parti'de 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için çalışmalar devam ediyor. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, 60 ilin adayını açıklamıştı.

AK Parti'nin Zeytinburnu Belediye baÅŸkan adyı Ömer Arısoy olarak belirlendi.
 
Arısoy, adaylığını duyurduÄŸu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı görevinden Zeytinburnu Belediye BaÅŸkan A. Adaylığı için istifa ettim. BaÅŸta Sayın CumhurbaÅŸkanımız ErdoÄŸan olmak üzere birlikte çalışmaktan onur duyduÄŸum Nabi Avcı, Numan KurtulmuÅŸ ve Mehmet Nuri Ersoy'a ÅŸükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.
 
Ömer Arısoy kimdir?
 
Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcılığı'na getirilen isimlerden biri olan Ömer Arısoy, 1974 yılında Rize'nin ÇamlıhemÅŸin ilinde doÄŸdu. Ömer Arısoy babası Bilal Arısoy'u 2011 yılında kaybetmiÅŸti.
 
Ä°lk, orta ve lise öÄŸrenimini memleketinde tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi Basın – Yayın Yüksekokuluna (Ä°letiÅŸim Fakültesi) girdi ve üç yıl devam etti. 1992 yılında baÅŸladığı Ä°stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1997 yılında bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı.1999 – 2004 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesinde BaÅŸkan Danışmanlığı, 2004 – 2014 tarihleri arasında Hukuk, Emlak-Ä°stimlak, Kültür, Bilgi Ä°ÅŸlem, Yazı Ä°ÅŸleri ve Ä°nsan Kaynaklarından sorumlu BaÅŸkan Yardımcılığı, Encümen BaÅŸkanlığı ve Ä°hale Komisyonu BaÅŸkanlığı görevlerini yürüttü, kültür yayınlarını yönetti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.