Sosyal Medya

Çamlıhemşin yeni yüzüne kavuştu

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen ve Çamlıhemşin Belediyesi tarafından yürütülen Çamlıhemşin Kent Merkezi Yenileme Projesi tamamlandı.



ÇamlıhemÅŸin Belediye BaÅŸkanlığı tarafından hazırlanan kent merkezi yenileme projesi DOKA'dan alınan destek ile hayata geçirildi. Çehresi deÄŸiÅŸtirilen kent merkezi; tarihi, kültürel ve doÄŸal deÄŸerleri korunarak cazibe merkezi haline dönüÅŸtürüldü.

chemsin4-002.jpg

ÇamlıhemÅŸin Belediye BaÅŸkanı Osman HaÅŸimoÄŸlu yaptığı açıklamada, ÇamlıhemÅŸin’in çok özel bir projesine verdikleri destekten dolayı DOKA yetkililerine teÅŸekkür ederek, “Fırtına Vadisi ve ÇamlıhemÅŸin gerçekten çok özel ve farklı güzellikleri olan bir doÄŸa harikası. Bölgemizin önemli turizm merkezlerinden biri olarak 1950’li yıllarda yapılan binaları günümüz ÅŸartlarına uyumlu hale getirdik. DOKA tarafından aldığımız destek ile ÇamlıhemÅŸin önemli bir cazibe merkezi haline geldi. EmeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum” dedi.

chemsin3-002.jpg

Verilen hizmetlerden memnun olan ilçe halkı ise, "Belediye baÅŸkanlığı özgün ve yöresel mimarinin bölgemize yansıtılması konusunda önemli bir projeye imza attı. Bu projeye destek veren herkese teÅŸekkürler. Hayata geçirilen bu proje bölge turizmi için çok olumlu faydalar saÄŸlayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

chemsin2-001.jpg

chemsin1-001.jpg

Kaynak  :

http://www.pazar53.com

EmeÄŸine teÅŸekkür ederiz 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.