Sosyal Medya

GÃœNCEL

Şehit kaymakamın yerine o atandı

Derik Kaymakamlığına Gümüşhane Torul Kaymakamı Hakan Kafkas atandı.



Mardin Derik'te kaymakamlık binası önünde PKK tarafından yapılan saldırıda hayatını kaybeden kaymakam Muhammet Fatih Safitürk yerine atama yapıldı.

3 kiÅŸinin yaralandığı, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün ÅŸehit olduÄŸu patlama sonrası yeni kaymakam olarak Hakan Kafkas'ın atandığı açıklandı.

Terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu ÅŸehit olan Mardin'in Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün yerine GümüÅŸhane'nin Torul Kaymakamı Hakan Kafkas atandı.

Ä°çiÅŸleri Bakanlığından alınan bilgiye göre, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu ÅŸehit olan Derik Kaymakamı Safitürk'ün yerine Torul Kaymakamı Kafkas görevlendirildi.

Derik Belediye BaÅŸkan VekilliÄŸi görevini de yürütecek olan Kafkas'ın, kendi talebi doÄŸrultusunda Derik Kaymakamlığına atandığı öÄŸrenildi.

PKK'lı teröristlerce 11 Kasım'da Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'e yönelik el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlenmiÅŸ, aralarında Safitürk'ün de bulunduÄŸu 3 kiÅŸi yaralanmıştı. Kaymakam Safitürk, kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Gaziantep'te sevk edilmiÅŸ fakat kurtarılamamıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.