Sosyal Medya

Ara Güler istedi, Erdoğan kabul etti!

Fotoğraf sanatçısı Ara Güler, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını çekti.



CumhurbaÅŸkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Güler, CumhurbaÅŸkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Ä°brahim Kalın'ı arayarak, uzun süredir görüÅŸmediÄŸi ErdoÄŸan'ı en son 2012'deki bir törende fotoÄŸrafladığını hatırlatarak, CumhurbaÅŸkanı'nın birkaç fotoÄŸrafını çekmek istediÄŸini ifade etti. Güler'in bu talebi üzerine CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın Kısıklı'daki konutunda buluÅŸma gerçekleÅŸti. ErdoÄŸan ile

Güler'in çekim öncesinde gerçekleÅŸtirdikleri sohbette Güler'in fotoÄŸraf sanatına yaptığı katkılar konuÅŸuldu. 


ErdoÄŸan ve Güler sohbet sırasında Güler'in, konuttaki kütüphanede bulunan bazı kitaplarını inceledi. 

FotoÄŸraf sanatçısı Güler, konutun oturma odası, kütüphane ve çalışma odasında, ErdoÄŸan, eÅŸi Emine ErdoÄŸan ve torunları Ahmet Akif ile Mahinur'un fotoÄŸraflarını çekti. 

Güler, tespih koleksiyonunun önünde de fotoÄŸrafladığı ErdoÄŸan'a çekimin ardından, "Eski Ä°stanbul Anıları" adlı kitabını hediye etti. ErdoÄŸan, eÅŸi Emine ErdoÄŸan, kızı Sümeyye ErdoÄŸan ve torunları kitabı birlikte inceledi. 

 

 

 



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan sohbette Güler'e teÅŸekkürlerini iletirken Ara Güler de memnuniyetini ifade ederek, tekrar bir araya gelme isteÄŸini belirtti. 

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, BaÅŸbakanlığı döneminde "Kültür ve Turizm Bakanlığı 2011 Yılı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri" töreninde, ödülünü takdim ettiÄŸi Güler'in fotoÄŸraflarını çekmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.