Sosyal Medya

SPOR

''Lucescu'yu getireceğiz diyerek şov yapmayacağız''

Trabzonspor Kulübü eski yöneticilerinden Tahsin Usta, Başkanlığa aday olduğunu ve ekibi ile beraber bugünkü üzücü duruma çözüm olacaklarını, değerlere sahip çıkan bir anlayışla hizmete talip olduklarını söyledi.



Kulübün borcunun 400 milyon TL'yi geçtiÄŸini ifade eden Usta, gelir kaynaklarının doÄŸru yönetilmesi, yeni kaynaklar yaratacak projeler geliÅŸtirilmesi ve marka deÄŸerinin yükseltilmesi için çalışacaklarını belirtti.

Tahsin Usta, Trabzon'un futbolla yaÅŸayan bir ÅŸehir olduÄŸunu da dile getirerek, önce baÅŸarıyı ve baÅŸarıya endeksli olan barışı da saÄŸlayacaklarını sözlerine ekledi.

Ä°stanbul'da bir basın toplantısı düzenleyen Tahsin Usta ÅŸunları söyledi:
"Kazanırsak önce taraftarları mutlu edeceÄŸiz. Takıma sahip çıkmalarını saÄŸlayacağız. Bugün herkes Trabzonspor'a ne verebilirim diye düÅŸünüyordur. Trabzon'da gelmiÅŸ geçmiÅŸ herkesin fikrine baÅŸvuracağız. Barışı saÄŸlayacağız. Bu da sahadaki baÅŸarıdan geçiyor. Bugün kulübün içinde bulunduÄŸu durum hiç iç açıcı deÄŸil. Trabzonspor mevcut durumu haketmemektedir ve sevenlerini fazlasıyla üzmektedir.

 

 

 
 
 
flowplayer
09:3409:34

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 
 
 
 

 

 

"Trabzonspor kötü yönetiliyor"
"Trabzonspor kötü yönetildiÄŸi ve kendi deÄŸerlerinden uzaklaÅŸtığı için camiada büyük bir dağınıklık baÅŸgöstermiÅŸ, borcu döndürülebilir bir seviyeyi aÅŸmıştır. Aşırı harcamalar ve pahalı transferlere raÄŸmen sahada ve kasada büyük bir hüsran yaÅŸanmaktadır. Sahada baÅŸarılı olarak Trabzonspor'a baÅŸarı ve barış getireceÄŸiz. GeleceÄŸe yönelik projeler geliÅŸtirerek; ki bu bilgi ve birikimimiz var, camianın atıl duran dinamiklerini harekete geçirmek ve Trabzonspor'u bulunduÄŸu üzücü durumdan hak ettiÄŸi duruma getirmek amacıyla, deneyimli ve kulübüne gönülden baÄŸlı bir kadroyla birlikte çözüme talip olacağız"

"Özkan Sümer zamanında 7 Milyon, Atay AktuÄŸ döneminde 17 Milyondu, ÅŸimdi ise yaklaşık 500 milyon TL borç var"
Yöneticilik yaptığı ve Özkan Sümer baÅŸkanlığındaki dönemde kulübün borcunun 7 Milyon TL, Atay AktuÄŸ döneminde borcun 17 Milyon Tl olduÄŸunu hatırlatan Tahsin Usta, ÅŸimdiki borcun 400 milyon TL'yi aÅŸtığını ve yaklaşık 500 milyon TL borç ile kaynakların doÄŸru yönetilmediÄŸini söyledi.

"Lucescu'yu getireceğiz diyerek şov yapmayacağız"
Tahsin Usta, Trabzon'un futbolla yaÅŸayan bir ÅŸehir olduÄŸunu ve her koÅŸulda ÅŸampiyonrluk iddası taşıması gerektiÄŸine de vurgu yaparak, alt yapıya önem vereceklerini söyledi. Trabzonspor'un en büyük baÅŸarılarını kendi yetiÅŸtirdiÄŸi futbolcuların ağırlıkta olduÄŸu kadrolarla elde ettiÄŸinin altını çizen Usta ÅŸöyle devam etti:

"Hami, Tolunay ve diÄŸerlerine bu camia hoÅŸgörü gösteremedi. Lucescu'yu getireceÄŸim diyerek ÅŸov yapmayacağız. Alt yapıya, kendi çocuklarımıza önem vereceÄŸiz. Trabzon'un baÅŸta efsane futbolcuları olmak üzere spor adamlarından, basın mensuplarından ve ÅŸehrin bütün dinamiklerinden danışma kurulları oluÅŸturulacak ve fikirlerinden faydalanacağız"

Ä°ki yönetici adayını açıkladı
Tahsin Usta, listesine aldığı iki ismi açıklayarak tam kadroyu Trabzon'daki basın toplantısında paylaÅŸacağını söyledi. Usta'nın basınla paylaÅŸtığı yönetici adayları; Harun Özdemir ve Ahmet Albayrak oldu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.