Sosyal Medya

GÃœNCEL

AK PARTİ RİZE BİRİNCİ SIRADAN İSMİ GEÇİYOR

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, görevinden istifa etti.



Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Hamdi Topçu istifa etti. Hamdi Topçu’nun istifası gündeme son dakika geliÅŸmesi olarak düÅŸerken, AK Parti’den milletvekili adayı olarak gösterileceÄŸi iddia edildi. Topçu’nun aylar öncesinden istifa ederek aday adaylığı için baÅŸvuracağı tahmin edilmiÅŸ ancak bu gerçekleÅŸmemiÅŸti. Hamdi Topçu’nun ismi yarın AK Parti Rize milletvekili adayı olarak açıklanacağı da iddialar arasında…

24 SAAT KALMIÅžTI

7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerine katılacak siyasi partiler, seçime katılacakları seçim çevrelerine ait aday listelerini yarın en geç 17.00’ye kadar YSK’ya verecek. Bağımsız olarak seçime katılacak adaylar da adaylığı için il seçim kurullarına en geç yarına kadar baÅŸvurabilecek. En az 41 il seçim çevresinde milletvekili aday listesi veremeyen siyasi partiler, seçime katılamayacak.

HAMDÄ° TOPÇU KÄ°MDÄ°R?

Hamdi Topçu, 1964 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doÄŸdu. Marmara Üniversitesi Ä°ktisadi ve Ä°dari Bilimler Fakültesi’nden 1986 yılında mezun olan Topçu, mali müÅŸavirlik unvanına sahipr. Hamdi Topçu, evli ve 4 çocuk babası.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.