Sosyal Medya

GÃœNCEL

Muharrem Usta bir tweet attı olay oldu!

Usta'nın Trabzonspor Medical Park'ın Fenerbahçe Ülker'e 67-61 yenildiği maçtan sonra attığı tweet olay oldu.



Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Muharrem Usta'nın, sponsoru olduÄŸuTrabzonspor Medical Park'ın Fenerbahçe Ülker'e 67-61 yenildiÄŸi maçtan sonra attığı tweet olay oldu! Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edenTrabzonspor Medical Park Kulübü'nün sponsoru ve fahri baÅŸkanı olan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Muharrem Usta, sosyal medyayı en aktif kullanan patronlar arasında yer alıyor. Futbol ve Basketbolhakkındaki görüÅŸlerini sık sık Twitter hesabından yazan Usta'nın dün attığı bir tweet olay oldu. 

Muharrem Usta, Trabzonspor Medical ParkBasketbol Takımı'nın dün Fenerbahçe Ülker'e 67-61 yenildiÄŸi maçın ardından, Trabzon'un plakası olan '61'e gönderme yaparak, "Plaka bozulmasın" diye esprili bir tweet attı. Ancak Trabzonsporlu taraftarların çoÄŸu bu tweet sonrası Usta'yı eleÅŸtiri yaÄŸmuruna tuttu. 

MUHARREM USTA'NIN TWEETÄ°NE GELEN TEPKÄ°LER
@UzunAlperenn
Bununla övünelim mi yani baÅŸkan? 

@denizecren
Bu Ä°stanbul takımlarına her sene iki maçta da yenileceksek, ÅŸampiyonluÄŸa oynayacak kadro kurmayacaksak bizi oyalamayın. Kapatın gitsin. 

@Ne0ldu
Bu 61 putlaÅŸmaya baÅŸladı, siz de buna alet oluyorsunuz. Bir de 61 üzerinden züÄŸürt tesellisinde bulunuyorsunuz. Yakışmadı 


@recep_ata61
Bununla gurur mu duyuyorsun baÅŸkan? Her takım kaliteli oyuncular alıyor, bizim takımda tanınmamış ne kadar adam var alıyorsunuz! 

@furkan1461
BaÅŸkan Allah aÅŸkına ÅŸu takıma oyun kurucu alın Bost topu aldığında ne zaman hata yapacak diye beklemekten sıkıldık. 

HÜRRÄ°YET

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.