Sosyal Medya

SPOR

Karadeniz fırtınası ikinci tura lider çıktı!

Trabzonspor deplasmanda Akhisar Belediyespor?u 2-0 yendi.



Türkiye Kupası B Grubu son maçındaTrabzonspor deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 2-0 yendi. Ä°shak DoÄŸan ve Erkan Zengin’in harika golleriyle 3 puana uzanan ‘Fırtına’ ikinci tura lider çıktı. Trabzonspor, Türkiye Kupası B Grubu'nun son maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor'la karşılaÅŸtı. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen bordo-mavililer, yeni transferlerin müthiÅŸ performansıyla sahadan 2-0 galip ayrıldı ve 12 puanla bir üst tura lider olarak yükseldi. 

Ä°shak DoÄŸan Åžahin ve Erkan Zengin'in harika golleriyle galibiyete uzanan Trabzonspor'da bir baÅŸka yeni transfer kaleci Hakan Arıkan da bir penaltı kurtardı. 

AYTAÇ KARA KADROYA ALINDI 

Trabzonspor'un EskiÅŸehirspor'dan son gün transfer ettiÄŸi Aytaç Kara da maça yedek baÅŸladı. Karadeniz ekibinin Akhisar Belediyespor'dan renklerine baÄŸladığı stoper UÄŸur Demirok ise sakatlığı sebebiyle eski takımInA karşı oynayamadı. KarşılaÅŸmayı yaklaşık bin kiÅŸi izlerken 500 kadar Trabzonsportaraftarı takımını destekledi. 

CARLOS YENÄ° TRANSFERÄ° OYNATTI 

Teknik Direktör Roberto Carlos, Gaziantep'ten alınan Koray'ı on birde oynattı. Akhisar Belediyespor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı saÄŸ bek Koray Arslan ilk kez resmi bir maçta yeÅŸil-siyahlı formayı giydi. Akigo'nun transferin son gününde kadrosuna kattığı Konyasporlu Tolga ise 18 kiÅŸilik kadroya giremedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.