Sosyal Medya

SPOR

Ersun Yanal'lı Trabzonspor fırtına gibi: 0-3

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile karşılaştı!



Ersun Yanal ikinci Trabzonspor dönemine efsane bir bir baÅŸlangıçla merhaba dedi. Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 3-0 maÄŸlup eden Fırtına, 14 maçlık derbi hasretine son verirken ÅŸampiyonluk yarışında ben de varım dedi.   

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor, Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Ligin iki devinin nefes kesen mücadelesinde gülen taraf, Carl Medjani'nin (2) ve Yusuf ErdoÄŸan'ın golleriyle konuk ekip Trabzonspor oldu: 3-0. 

Son 3 sezonda oynadığı 14 derbide galibiyet alamayan bordo-mavili ekip bu zaferle 945 gün süren derbi hasretini sona erdirdi. Trabzonspor'un başındaki ilk maçında Prandelli'nin Galatasaray'ını deplasmanda maÄŸlup etmeyi baÅŸaran teknik direktör Ersun Yanal ise Karadeniz ekibine 3 puanla merhaba dedi. 

Haftaya 19 puanla lider Fenerbahçe ile zirve ortağı olarak giren sarı-kırmızılı ekip ise, dördüncü yıldız yarışının yaÅŸandığı sezonda kendi sahasında çok ağır bir darbe aldı. KarşılaÅŸmanın son bölümünde Türk Telekom Arena tribünlerinde 'Prandelli Ä°stifa' sesleri yükseldi. 

Bu sonucun ardından 15 puana yükselten 'Fırtına' 5. sıraya yükseldi. Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaÅŸacak. Trabzonspor ise Avni Aker'de GençlerbirliÄŸi'ni konuk edecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.