Sosyal Medya

İmamoğlu, Sarıgül?ü Makamında Misafir Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı önünde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve birçok vatandaş tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül, vatandaşlar



Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve birçok vatandaÅŸ tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül, vatandaÅŸlara hitaben yaptığı konuÅŸmasında Beylikdüzü’nün seçim baÅŸarısının Türkiye ve Ä°stanbul’a örnek bir model olabileceÄŸinin altını çizdi. 

 
Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve ekibinin, sadece seçim kampanyası boyunca çalışmadığını, herkesi kucaklayan bir anlayışla her zaman vatandaşın arasında olduÄŸunu belirten Mustafa Sarıgül, “Beylikdüzü’nün baÅŸarısı yılların emeÄŸiyle gelen bir baÅŸarıdır. Buradaki baÅŸarı kararlı, uyumlu bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkmıştır” dedi.“Bizim anlayışımızda ötekisi olan bir anlayışa yer yok diyen” Mustafa Sarıgül, “Herkes bizim vatandaşımız. Biz herkesi kucaklayacağız. Asla ve asla insan ayırt etmeyeceÄŸiz. BaÅŸkanımız Ekrem Ä°mamoÄŸlu’na bu noktada inancım tam” diyerek kendisi tebrik etti.
Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ise, daha sonra Mustafa Sarıgül ile birlikte baÅŸkanlık makamına geçerek vatandaÅŸlarla sohbet etti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.