Sosyal Medya

Sağlık

Kenan Işık öldü mü?

Kenan Işık yaşıyor. Milyonlarca seveni hayranı olan usta sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.



Medya Takip Merkezi (MTM), magazin dünyasının Mart ayında medyada en fazla yer alan ünlülerini araÅŸtırdı. Gazete, dergi, TV kanalları ve internet siteleri üzerinden hazırlanan rapora göre 3 bin 815 adet haberle Acun Ilıcalı ilk sırada yer aldı. TESYEV’e 5 milyon TL , Edirne’de okuduÄŸu Ä°stiklal Ä°lköÄŸretim Okulu'na 38 bin TL bağışlayan Acun Ilıcalı, 24 yıl önce trafik kazasında kaybettiÄŸi anne ve babasının adına huzur evi ve rehabilitasyon yapacağı ile ilgili çıkan haberlerle Mart ayı gündeminde konuÅŸuldu. GeçtiÄŸimiz ay 4. kez baba olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan Ilıcalı, kızı Melisa ile ilk kez görüntülenmesiyle de haberlere konu oldu. 

FLAÅž VE SON DAKÄ°KA HABERLER YAYINDA! OKUMAK Ä°ÇÄ°N BURAYA TIKLAYIN! 

Mart ayında en çok konuÅŸulan bir diÄŸer isim ise 3 bin 793 adet haberle Kenan Işık oldu. Mart ayında spor salonunda yere düÅŸerek başını betona çarpması sonucu beyin kanaması geçiren Ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık, gündeme damgasını vurdu. Işık, baÅŸarılı bir beyin ameliyatının ardından yoÄŸun bakıma alınmıştı. Günlerdir uyutulan Kenan Işık'ın saÄŸlık durumu ise ciddiyetini koruyor. Kenan Işık’ı sırasıyla Necati ÅžaÅŸmaz, Cem Yılmaz, Sezen Aksu, Ä°brahim Tatlıses, Kıvanç TatlıtuÄŸ, Onur Akay, Hülya AvÅŸar ve Gülben Ergen takip etti. 

KENAN IÅžIK'A YO?UN BAKIM TÜRKÜLERÄ° 

Uzun süredir yoÄŸun bakımda uyutularak tedavi edilen Kenan Işık'tan yeni bir haber geldi. Son olarak vücudunun tepki vermesi ile yüzleri güldüren Kenan Işık yeni bir tedavi sürecine girdi. YoÄŸun bakımda usta tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık'a nasıl bir tedavi uygulanmaya baÅŸlandı? Ä°ÅŸte çok ilginç fakat faydalı son teknik. Beyin kanaması geçirerek ameliyat olan sevilen sunucu Kenan Işık Amerikan Hastanesi'nde müzikli tedaviye baÅŸladı. Türkü ve uzun hava dinleyen Kenan Işık reaksiyon olarak baÅŸ hareketleri yaptığı öÄŸrenildi. Amerikan Hastanesi'ndeki tedavisi devam eden Kenan Işık'ın tedavi sürecinde yeni bir dönemece girildi. Kenan Işık'ın eÅŸi Beril Işık, eÅŸine Malatya türküleri ve uzun hava dinlettiklerini söyledi. Kenan Işık'a türkü ve uzun hava dinletiyorlar peki neden? Kenan Işık'ın durumunun umut verici olduÄŸu söyleniyor. Kenan Işık'ın eÅŸi Beril Işık, tedaviye yanıt verdiÄŸini söyledi. Uyutulmaya devam edilen Kenan Işık'ın fizik tedavisine devam edilirken, tedaviden olumlu yanıt alındığı belirtildi. Beril Işık, eÅŸine Malatya türküleri ve uzun hava dinlettiklerini söyledi. Kenan Işık'a dokunduklarında kıpırdayarak tepki verdiÄŸini söyleyen Beril Işık, sabırlı olmaları gerektiÄŸini belirtti. 

KENAN IÅžIK KÄ°MDÄ°R? 

1947 yılında YeÅŸilyurt, Malatya'da doÄŸdu. Devlet Demiryollarından emekli bir memur çocuÄŸu. Ailesinde sanatla uÄŸraÅŸan kimse olmamasına raÄŸmen ilkokulda müsamerelerden baÅŸlayarak hep tiyatro ile ilgili oldu. Åžiirler okudu, piyeslerde baÅŸrolü aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya baÅŸladı. Ankara'da liseyi okurken ise Meydan Sahnesi'ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.  1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödül aldı. Åžehir Tiyatroları Genel Sanat YönetmenliÄŸi yaptı. Eski adıyla Kim BeÅŸ Yüz Milyar Ä°ster? olan Kim BeÅŸ Yüz Bin Ä°ster? yarışma programının sunucusu olarak daha geniÅŸ kitle tarafından tanındı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.