Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

CHP'li Mustafa Sarıgül yeni görevini açıkladı!

Dün Kılıçdaroğlu ile görüşen Sarıgül, bundan sonra neler yapacağını açıkladı.



CHP Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Mustafa Sarıgül, "Ä°stanbul'da CHP tarihinin enyüksek oyunu aldık ama tabii arzu ederdik ki buraya baÅŸarıyla gelelim. Ama bugünden itibaren önümüzde yapılacak seçimlerle ilgili kapı kapı dolaÅŸmaya baÅŸlayacağız. Ä°stanbul'un bütün ilçelerinde gölge baÅŸkanlıklar oluÅŸturarak, yapılan bütün çalışmaları adım adım takip edeceÄŸiz" dedi. Milliyet'in haberine göre Sarıgül, genel baÅŸkan yardımcılığı gibi bir görev üstlenip üstlenmeyeceÄŸine iliÅŸkin soru üzerine, "Benim görevim partimin iktidar olmasını saÄŸlamak. Benim bu saatten sonra iki tane görevim var; birinci görevim ulusal bayrağımızı en yükseÄŸe taşımak. Ä°kinci görevim de onurla ve ÅŸerefle talebesi olduÄŸum CHP bayrağını burçlara dikmek" diye konuÅŸtu. 

Sarıgül, dün genel merkezde CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'nu ziyaret ederek, bir süre görüÅŸtü. Çıkışta gazetecilere açıklamada bulunan Sarıgül, KılıçdaroÄŸlu ile çok güzel bir sohbet olduÄŸunu dile getirdi. 

Yerel seçimlerin gündeme gelip gelmemesininsorulması üzerine ise Sarıgül, yerel seçim sonuçlarını da deÄŸerlendirdiklerini söyledi. "Ä°stanbul'da tabii arzu ederdik ki seçimler daha demokratik ortamda yapılsın" diyen Sarıgül, ÅŸunları kaydetti: 

"Seçimler daha demokratik olsaydı, biz Ä°stanbul'da AK Parti adayı ile yarışmış olsaydık, sonuç bu ÅŸekilde olmazdı ama Sayın BaÅŸbakan seçim öncesi Ä°stanbul'a karşı devletin bütün olanaklarını ve imkanlarını kullandı. 

Åžahsıma özellikle bütün belli medya kuruÅŸlarına talimatlar vererek, ‘Alo Fatih' hattını açarak, bizim seçim öncesi gerçekten olanaklarımızı ve imkanlarımızı çok farklı bir noktaya taşımıştır. Ama biz çok çalışacağız, bu eksikliklerimizi gidereceÄŸiz" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.