Sosyal Medya

Ampülleri değiştirmezseniz patlar..

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Sarıyer'de halka seslendi.



CHP Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Mustafa Sarıgül, Sarıyer'de vatandaÅŸlara seslendi. Ä°nternette sansür yasasını eleÅŸtiren Sarıgül, "Ä°nternet yasağı Afganistan'da olur. Ä°nterneti yasaklatan baÅŸbakanın hiçbir demokraside yeri yoktur" ifadelerini kullandı.

 
Belediye baÅŸkanı olması durumunda Ä°stanbul'un bir kültür baÅŸkenti olacağını dile getiren Sarıgül, Londra'ya yılda 75, Paris'e ise yılda 65 milyon turist geldiÄŸini söyleyerek bu rakamın Ä°stanbul'da 9,5 milyon olduÄŸuna iÅŸaret etti. "Paris'te bir Ayasofya var mı? Bir Beylerbeyi Sarayı var mı?" diye konuÅŸan Sarıgül, "Bekle Paris, Ä°stanbul geliyor" dedi.
 
BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın belediye baÅŸkanlığı döneminde "Üçüncü köprüyü kesinlikle yaptırmam" dediÄŸini hatırlatan Sarıgül, Ä°stanbul'un kuzey ormanlarının yaÄŸma edildiÄŸini söyledi.
 
Kadir TopbaÅŸ'a da seslenen Sarıgül, yolsuzluk skandallarında adı geçen Etiler'deki Polis Okulu arazisini sordu. "Tapu sendeyse, maket neden El Kaidecilerin elinde" diyen Sarıgül, "O zaman tapu sende maketler baÅŸkasında. Zaten davul sende tokmak da baÅŸkasında" dedi.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.