Sosyal Medya

POLİTİKA

Kasap Sıkmadık El bırakmıyor

?Sıkmadık El Bırakmayacağız? Sloganı İle Rize Esnafını Ve Mahalleri Gezen AK Parti RizeBelediye Başkan Adayı Reşat Kasap Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.



Kasap Sıkmadık El bırakmıyor

 
“Sıkmadık El Bırakmayacağız” Sloganı İle Rize Esnafını Ve Mahalleri Gezen AK Parti RizeBelediye Başkan Adayı Reşat Kasap Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.
 
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, sabah kahvaltısında il başkan yardımcıları; İsmail Kosif, Ali Haydar Er, Merkez ilçe başkanı ishak Alim ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımı ile Rizelilerle bir araya geldi. Sabah kahvaltısını Eski belediye binasının altında açık havada Rize halkıyla birlikte yapan Prof. Dr. Kasap kahvaltı sonrası esnaf ziyaretlerine devam etti.
 
“Sıkılmadık el bırakmayacağız” sloganı ile Rize’deki esnafları gezen Prof. Dr. Kasap, esnafları dinleyerek onlarla sohbet etti. Prof. Dr. Kasap, bakkalları, berberleri, kahvehaneleri dolmuşçuları, gezerek sorunlarını dinleyip not aldı. Gittiği her yerde insanlar tarafından sevgiyle karşılanan Prof. Dr. Kasap Rizelilerle iç içe olmaktan ve Rize halkıyla kaynaşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Kasap, AK Parti Eski kurucu üyelerinden Yunus Öksüz’ü de iş yerinde ziyaret etti.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.