Sosyal Medya

Sağlık

Gaffar Okan şehit edilişinin 13. yılında anıldı!

Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında anıldı.



Hendek Åžehir Mezarlığı'nda düzenlenen anma töreni öncesinde ÅŸehidin eÅŸi Zerrin, kızı Sezin ve oÄŸlu Fikri Can Okkan ile kız kardeÅŸi Gülsüm Özger ve diÄŸer aile fertleri taziyeleri kabul etti.
Saygı duruÅŸunda bulunulduktan sonra Ä°stiklal Marşı'nın okunduÄŸu törende konuÅŸan Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Ali Gaffar Okkan'ın milletin bekası ve vatanın geleceÄŸi için canını feda eden binlerce ÅŸehitten biri olduÄŸunu söyledi. Okkan'ın Hendek ilçesinde büyüdüÄŸünü vurgulayan Ayhan, "Vatanın birçok yerinde önemli görevler yaptı. Maalesef Diyarbakır'daki görevi sırasında ÅŸehit edildi. Kendisine ve bütün ÅŸehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Bu milletin, kendisi için canını feda insanları hiçbir zaman unutmadığını dile getiren Ayhan, bunun bir göstergesi olarak 13. yıl dönümünde hep birlikte burada Okkan'ı andıklarını kaydetti.

Hendek Belediye BaÅŸkanı Ali Ä°nci de Okkan'ı vefalı dostlarıyla andıklarını belirterek, vatanı için canını feda eden bütün ÅŸehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Ä°lçe Müftüsü Abdurrahman Åžahin'in okuduÄŸu duanın ardından yakınları ve katılımcılar, Okkan'ın mezarına karanfil bıraktı, katılımcılara lokum ikram edildi.

Törene dönemin Diyarbakır Valisi Cemil Serhadlı'nın yanı sıra Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, EskiÅŸehir Emniyet Müdürü Mustafa Åžahin ile Okkan'ın görev yaptığı dönemdeki emniyet personeli, protokol üyeleri ve yakınları katıldı.


MÄ°LLÄ°YET

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.