Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

AK Parti İstanbul adaylarını belirliyor!

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken en çok hareketlilik AK Parti'de yaşanıyor.



AK Parti'de adeta cumhuriyet tarihinin aday adaylığı rekoru kırılıyor. AK Parti'ye çok sayıda adaylık baÅŸvurusunda bulunuldu. Hal böyle olunca adayları belirlemekte bir o kadar zorlaşıyor. Bugün AK Parti BaÅŸbakan ErdoÄŸan baÅŸkanlığında AK Parti Ä°stanbul adaylarını beli

Toplantıya katılmak üzere AK Parti'ye gelen BaÅŸbakan ErdoÄŸan'a vatandaÅŸlar sevgi gösterilerinde bulundu.
AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığında düzenlenen Seçim Ä°ÅŸleri Üst Kurul toplantısı, BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın katılımıyla baÅŸladı. Toplantıya AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcıları, grup baÅŸkan vekilleri, kadın ve gençlik kolları baÅŸkanları da katıldı.

Toplantı için sabah evinden çıkarak AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığına gelen BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, vatandaÅŸların sevgi gösterisi ile karşılandı. Çevredeki apartmanlarda bulunan vatandaÅŸlara el sallayarak selam veren BaÅŸbakan ErdoÄŸan, bir evin penceresinde kendi fotoÄŸrafının asılı olduÄŸunu gördü. ErdoÄŸan, kendisine el sallayan Kemal Uzunaksu isimli vatandaşı Ä°l BaÅŸkanlığına davet edip bir süre görüÅŸtü.
Ä°l BaÅŸkanlığından ayrılan Kemal Uzunaksu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "GörüÅŸmemizde BaÅŸbakanımızı evimize çaya davet ettim. Durumu müsait olduÄŸunda geleceÄŸini söyledi. Ayrıca kendisinden özel bir talebim oldu. Ä°ki oÄŸlum, bir kızım var, ikisi üniversiteye gidiyor. Üniversiteye giriÅŸte bir sıkıntımız olduÄŸunu anlattım. Kendisi ilgileneceÄŸini söyledi. Bunun ne olduÄŸunu açıklayamayacağım. Biz BaÅŸbakanımızı burada karşılamayı kendimize görev olarak görüyoruz. 16 milyon seçmen ölümüne BaÅŸbakanımıza baÄŸlı. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Kaynak: Ä°HA

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.