Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

?Hava alanı için bir şey söylemiyorum,İnşallah olur?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ümraniye Rizelilerin Geleneksel gecesine katıldı



Ä°STANBUL -Ümraniye Rizeliler DerneÄŸi tarafından Beykoz Kasrı'nda düzenlenen dayanışma gecesine baÅŸta Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte, Ak Parti Ä°stanbul Milletvekili Ä°smail Safi, Çekmeköy Belediye BaÅŸkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Rizeliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Necmettin Birinci ve çok sayıda davetli katıldılar.

 


         Gecede bir konuÅŸma yapan Bakan Yazıcı hep sorun çözerek bu günlere geldiklerine dikkat çekerek, "Rize Ä°çin bir çok hizmetler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.Bunların en başında Ovit Tüneli geliyor,Ovit Tüneli sıradan bir tünel gibi bakmamak lazım.Çünkü bu tünelin hayat geçmesi ile birlikte Rize’nin diÄŸer yöreler arasında yapılacak ticaretin geliÅŸmesinde önemli bir iÅŸlevi yerine getirecektir.Bunun ile birlikte Tünelin çıkışı ve sahil ilçelerimizde hazırlamakta olan lojıstik bölge çalışmlarımızın da bu tünel ile baÅŸlayacak ticaret geliÅŸimini de destekleyecek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.diyerek Ülkenin genel siyaseti ile de ÅŸunları söyledi” BirikmiÅŸ devasa sorunlar vardı. Sebebi ÅŸu veye bu. Devletin millete borçları vardı. Bunları ödedik. 15 milyar dolayında nemaları ödedik. 3 milyar TL dolayında Konut Edinme Yardımları'nı (KEY) ödedik. Bunlar unutulmuÅŸ, böyle geliyoruz. Devlette vesayet unsurları vardı. Siyaset üzerinde çok ağır bir vesayet baskısı vardı. Toplumsal mühendislikler vardı. Sabırla, metanetle ama elbette ki millettimizden aldığımız güç ve destekle, onları kendi görev ve yetki alanlarına yönlendirmek suretiyle yolumuzu devam ettik. Türkiye'nin siyasi tarihinde var olan müdahale ve darbe süreçleri çok farklı sebeplerle izah edilebilir" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

    

 BAKAN HAYATI YAZICI; “Hava alanı için bir ÅŸey söylemiyorum,Ä°nÅŸallah olur”

          Ümraniye Rizelilerin israrla sordukları “Bakanımızdan Hava Alanı ne zaman yapılacak diye sorularına Bakan Yazıcı “Benim konuÅŸmamı dinledi, ama kendine göre uyanıklık yapıyor,Biz Ovit konusunda baÅŸta dediÄŸimiz gibi ne zaman yapılacaksa o zaman gelince yapılır dedik ve yapmaya baÅŸladık oldu.Havaalanı içinde birÅŸey demiyoruz ama inÅŸallah olur”dedi.

         

Ümraniye Rizeliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Necmettin Birinci ise konuÅŸmasında “Gecemize katılan BaÅŸta Bakanımız Hayatı Yazıcı bey ile birlikte Milletvekili Ä°smail Safı bey ve tüm iÅŸ adamı,davetlilerimize teÅŸekkür ediyorum.BirlikteliÄŸimizi bu gecelerimiz ile bütünleÅŸtirmeye çalışıyoruz.Ümraniye’de Rizelileri en iyi ÅŸekilde temsil etmeye devam edeceÄŸiz.

        

 

Gecede Bakan Hayatı Yazıcı’ya hediye olarak Nalya (Sehender) hediye edildi.Gecede Üsküdar Belediyesi Halk oyunları ekibi bir gösteride bulundu.Geceye Åžükrü Güler’in son 17 Aralık sonrası olaylarına yönelik bestelediÄŸi BaÅŸbakan ErdoÄŸan’a destek için anlamlı sözler ile sıralanan ÅŸarksını salonda bulunan Rizeliler tarafından dikkatle dinlendi ve alkışlandı.Gece Åžükrü güler ve Ayhan Alptekin’in ÅŸarkıları ile birlikte oynanan horonla gece saatlere kadar sürdü.Ümraniye Rizelilerin geleneksel gecesi Önümüzdeki günlerde Ümraniye Meydanında yapacağı Hamsi Åžöleninde buluÅŸmak üzere anlaşılması ile sona erdi. 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.