Sosyal Medya

Saadet'in Rize Adayı Bekaroğlu!

Saadet Partisi Rize'de Prof Dr. Mehmet Bekaroğlu ile seçime girmeye, Rize ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor.



Saadet Partisi, Rize’de Prof. Dr. Mehmet BekaroÄŸlu ile 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere girmeye hazırlanıyor.

Refah Partisi'nden XXI. Dönem Rize Milletvekili seçilerek siyasete atılan Prof. Dr. Mehmet BekaroÄŸlu ile Saadet Partisi yeniden dirsek temasına geçti. GörüÅŸmelerin devam ettiÄŸi, aradaki ufak tefek pürüzlerin giderilmesi ile Saadet Partisi’nin Rize’de Prof. Dr. Mehmet BekaroÄŸlu ile seçime girmeye hazırlandığı öÄŸrenildi.

hasan-uzun.20131205104110.jpgSaadet Partisi Rize Ä°l BaÅŸkanı Hasan Uzun yaptığı açıklamada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Rize ve tüm ilçelerde güçlü adaylarla seçime hazırlandıklarını ve bu yönde çalışmalarının devam ettiÄŸini ifade ederek hafta sonuna kadar Rize Belediye BaÅŸkan Adayını açıklayaklarını kaydetti.

Uzun, Rize’yi en iyi yönetecek insanları bir araya getirmeye çalıştıklarını Rize halkının iÅŸte Rize’yi bu kadro en güzel ÅŸekilde yönetir diyecek bir kadro ile seçime girmeye hazırlandıklarını ve bu yönde Rize’nin bir deÄŸeri olan Eski Milletvekili Sayın Prof. Dr. Mehmet BekaroÄŸlu ile görüÅŸtüklerini ifade etti.

SAADET PARTÄ°SÄ°’NÄ°N BELLÄ° OLAN RÄ°ZE ADAYLARI ÅžÖYLE:

Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu

Ardeşen Belediye Başkan Adayı Samsun Eski Milletvekili Adayı Ali Okutan

Derepazarı Belediye Başkan Adayı Talip Mani

İyidere Belediye Başkan Adayı Zekeriya Demet

Güneysu Belediye BaÅŸkan Adayı Vahdet ErdoÄŸan 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.