Sosyal Medya

Ordu

Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısında dikkat çeken detay

Salı günü yapılan Ak Parti Grup Toplantısında partisinin 10 belediye başkan adayını açıklayan Başbakan Erdoğan, bugün yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında 21 belediye başkan adayını daha açıkladı.



 

Salı günü yapılan Ak Parti Grup Toplantısında partisinin 10 belediye baÅŸkan adayını açıklayan BaÅŸbakan ErdoÄŸan, bugün yapılan GeniÅŸletilmiÅŸ Ä°l BaÅŸkanları Toplantısında 21 belediye baÅŸkan adayını daha açıkladı.

GÖZLER O'NU ARADI, ANCAK...

ErdoÄŸan, adayını açıklamadan önce ekrana, belediyelerin çalışmaları yansıtıldı. BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın adayı açıklamasının ardından ise söz konusu ÅŸehrin il baÅŸkanı ile milletvekilleri sahneye davet edildi. Ancak sıra Ordu'ya geldiÄŸinde bir detay dikkat çekti. Ordu milletvekilleri sahneye çıktığında bir ismin olmadığı görüldü. O isim ise daha önce yapılan kabine revizyonunda görevden alınan Eski Ä°çiÅŸleri Bakanı Ä°dris Naim Åžahin'di.

 

 

Ä°DRÄ°S NAÄ°M ÅžAHÄ°N'Ä°N SON UMUDUYDU

Åžahin'in, görevden alma konusunda BaÅŸbakan ErdoÄŸan'a kırgın olduÄŸu söyleniyordu. Åžahin'in Ordu için Belediye BaÅŸkanlığını istediÄŸi, yapılan araÅŸtırmaların da onu desteklediÄŸi biliniyordu.

ÅžAHÄ°N, GAFLARIN BAKANIYDI

Ä°dris Naim Åžahin, görevde kaldığı süre içinde yaptığı açıklamalar ve gaflarla sık sık gündem oldu. Åžahin, iki yıl önce Ankara'da gerçekleÅŸtirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden kameralar önünde 'adet' diye bahsedip tepki çekmiÅŸti.

Samsun'da jandarmanın terörist sanıp ateÅŸ açtığı iki kardeÅŸten birinin ölmesi üzerine aileye taziye ziyaretine giden Åžahin, 'Aksilik bu ya öbürü de ölebilirdi' ifadesini kullanmış ve sosyal medyanın diline düÅŸmüÅŸtü.

Åžahin yine kendisine mikrofon uzatılan bir anda, 'Her an Kuzey Irak'a kara harekatı yapabiliriz' diyerek gündemi hareketlendirmiÅŸ, ancak bu açıklaması BaÅŸbakan ErdoÄŸan tarafından yalanlanmıştı.

Gafların bakanı, bir TEDAÅž iÅŸçisinin ölümü nedeniyle inceleme yapmak için gittiÄŸi Erzurum'da kendisine, 'Sizi gördüÄŸüme çok sevindim Bakanım' diyen yaÅŸlı bir amcaya, önce 'Takla at' sonra da 'Oyna' talimatı vermiÅŸ, yine tartışmaların odağına oturmuÅŸtu.

Ard arda gelen gaflardan rahatsızlık duyan Ak Parti çevreleri ise BaÅŸbakan ErdoÄŸan'a, 'Ä°dris Naim Åžahin'i dizginleyin' mesajı iletmiÅŸti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.