Sosyal Medya

Bayan Muhtar Adayı Bakan Yazıcı?dan Destek İstedi

Hemşin?de doğup büyüyen Özlem Kobal, önümüzdeki seçimlerde mahallesinde muhtar adayı olduğunu Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı?ya söyleyerek kendisinden destek



2014 yılı Mart ayında ülke genelinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde aday çokluÄŸu yaÅŸanırken, muhtar maaÅŸlarının artmasıyla bu göreve de talip olan adayların çokluÄŸu dikkat çekiyor.

GeçtiÄŸimiz günlerde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın bir dizi ziyaret için gittiÄŸi Rize’nin HemÅŸin ilçesinde, muhtar adaylığını açıklayan Özlem Kobal, kendisinden destek istedi. HemÅŸin’in ilk bayan muhtar adayı olacağını belirten Kobal, puÅŸisiyle dikkat çekiyor. HemÅŸin’in ÅŸirin mahallesi Ortaköy‘e hizmet etmek için bu göreve talip olduÄŸunu belirten PuÅŸili muhtar adayı Özlem Kobal "Bakanımız Hayati Yazıcı’nın ilçemizi ziyaretinde kendisine muhtar adayı olduÄŸunu iletti. Kendisi sevindiÄŸini ve cesaretimden dolayı beni tebrik ettiÄŸini söyledi. Vali Nurullah Çakır’a da bu niyetimi ilettim. O da yeter ki kazan biz sana her türlü desteÄŸi veririz dedi. Bende mutlu oldum. Kendim için bir ÅŸey istemiyorum. Mahallem için güzel iÅŸler yapacağıma inanıyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ozlem-kobal.jpg

“BAYANDAN MUHTAR OLMAZ ÇEKÄ°L DÄ°YENLER VAR”

Mahallesinde yaklaşık 400 seçmenin oy kullanacağını söyleyen bayan muhtar adayı Özlem Kobal "Benim dışımda birkaç tane daha aday var. Ama tek bayan aday benim, bu beni daha ÅŸanslı kılıyor. Öte yandan bana bayandan muhtar olmaz çekil diyenlerde var. ArkadaÅŸlarım ve bayanlar yapabilirsin diyor, beni destekliyorlar. Ben kendime güveniyorum, baÅŸaramayacağım diye bir korkum yok. EÄŸer seçilirsem; yaÅŸlılarımıza, hastalarımıza ve özürlülerimize hizmet edecek bir merkezin yapımı için giriÅŸimlerde bulunacağım. EÄŸitimde de maalesef eksikliklerimiz var. Bu konuda mahallemizde bilgilendirme ve yönlendirmeler yapmanın gayreti içinde olacağım” diye konuÅŸtu.

bayan-muhtar-adayi-bakan-yazici?dan-destek-istedi.jpg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.