Sosyal Medya

EKONOMÄ°

Pazar Melyat Camii Ramazan?a yetiÅŸtirilecek

Pazar Melyat Çay Fabrikası bitişiğinde inşaatına 2 yıl önce başlanan Merdivenli Köyü Melyat Camii, Ramazan ayına yetiştirilmeye çalışılıyor.



Ä°nÅŸaatına Nisan 2011’de baÅŸlanan Pazar Merdivenli Köyü Melyat Camii'nin zamanında tamamlanabilmesi için hayırseverlerin desteÄŸi gerektiÄŸi belirtildi.

ikramborekci1.jpg

Cami Ä°mam Hatibi ve Melyat Camii Yaptırma – YaÅŸatma DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°kram Börekçi, bugüne kadar caminin kaba inÅŸaatının büyük bölümünü tamamladıklarını ifade ederek, “Åžimdiye kadar desteklerle camimizin bir bölüm inÅŸaatını tamamladık. Ancak daha çok iÅŸimiz var. Hedefimiz camimizi Ramazan ayında hizmete açmaktır. Yaklaşık 2 milyon TL’ye malolacak camimizin zamanında tamamlanabilmesi için hayırseverlerimizin desteklerini devam ettirmelerini bekliyoruz.” dedi.

melyatcamii02.jpg

Ä°nÅŸaat tamamlandığında camide bin 200 kiÅŸinin aynı anda ibadet edebileceÄŸini kaydeden Börekçi, caminin alt katında ise saÄŸlık ocağı ve kütüphane kurulacağını ifade ederek, hayırsever vatandaÅŸların yardımlarını, derneÄŸin Ziraat Bankası Pazar Åžubesi’ndeki 56350999 5001 numaralı resmi hesabına yatırabileceklerini söyledi.

melyat1.jpg

HABERÄ°N VÄ°DEOSU:

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.