Sosyal Medya

Sarıgül de dershane tartışmalarına katıldı!

Mustafa Sarıgül, dershanelerin eğitim yetersizliğinden olduğunu söyledi.



ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanı Mustafa Sarıgül, dershanelerin eÄŸitimyetersizliÄŸinden olduÄŸunu söyledi. Sarıgül, "Sanki yurttaÅŸlarımız evlatlarını götürüp para ödemeye çok meraklı. Dershaneler eÄŸitim yetersizliÄŸinden var." dedi.

Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığıönünde partililere seslendi.

Sarıgül, "Gündemde dershane var. Sanki yurttaÅŸlarımız evlatlarını götürüp para ödemeye çok meraklı. DershanelereÄŸitim yetersizliÄŸinden var. Dershaneler ne zaman kalkar, bütün okullara laboratuarlar yaparsan, öÄŸretmenlerimizinekonomik koÅŸullarını iyileÅŸtirirsen. Okulda evlatlarımız yeteri kadar eÄŸitim alsa, o çocuklar okuldan çıktıktan sonra bir de dershaneye neden gönderelim. Dershaneler büyük bir ihtiyaçtır. Dershaneler paran var mı, plan var mı diye sormuyorlar. Hayır sever vatandaÅŸlarımız yardımda bulunuyor. Hizmetleri siyasi nedenlerden dolayı kesme mantığını doÄŸru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

Sarıgül, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: "Suriye sınırında Nusaybin ile Kamışlıyı birbirinden ayıran duvar inÅŸaatı devam ediyor. Çin Seddi de yapıldı ama hiçbir iÅŸe yaramadı. Åžu an turistler tarafından geziliyor. Berlin duvarı vardı, onu da demokrasi yıktı kaldırdı. Duvarları iktidarın gücüyle çekebilirsiniz, oradan rüzgarlar geçer, onları kesemezsiniz. Ankara'daki iktidara sesleniyorum. Seçim öncesi Kürt yurttaÅŸlarımızı istismar edecek ayak oyunlarını bırak. Barzani yıllardır orada yaşıyor. 13 yıldır oradasın. Seçime 4 ay kala Barzani'yi kabul ediyorsun, yutmazlar."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.