Sosyal Medya

Muharrem Ergül Basın ile Buluştu

5. dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, ara verdiği Belediye Başkanlık görevine yeniden talip olmak amacıyla önce Aday Adaylığı yarışında ipi göğüslemeyi hedefliyor.



Muharrem Ergül Basın ile BuluÅŸtu

14-11-2013
5. dönem Beykoz Belediye BaÅŸkanı Muharrem Ergül, ara verdiÄŸi Belediye BaÅŸkanlık görevine yeniden talip olmak amacıyla önce Aday Adaylığı yarışında ipi göÄŸüslemeyi hedefliyor.

5. dönem Beykoz Belediye BaÅŸkanı Muharrem Ergül, ara verdiÄŸi Belediye BaÅŸkanlık görevine yeniden talip olmak amacıyla önce Aday Adaylığı yarışında ipi göÄŸüslemeyi hedefliyor.Basın Mensuplarıyla Karlıtepe Kule Restaurant ta bir araya gelen Ergül” Ben Ä°yi Bir Beykozluyum Hayatımdaki Bütün hikâyelerim Beykoz’da baÅŸlayıp, Beykozda bitti”dedi.


Kahvaltı için neden Karlıtepe’yi seçtiÄŸine deÄŸinen Ergül “Karlıtepe, Beykoz’da yaÅŸayan halkın simgesidir. 2004 yılında ben aday adayı olduÄŸumda Karlıtepe de içme suyu bile yoktu. ArkadaÅŸlarımla birlikte hemen buraya geldik, çalışmaları baÅŸlattık. Buradaki halk bunu çok iyi hatırlar” dedi.



Öz eleÅŸtiride de bulunan Ergül, geçmiÅŸ döneminin muhasebesini de yaparak, yeni dönemde emin adımlarla yürümek istediÄŸini açıkladı.  

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.