Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Belediye seçimlerinde İzmir'i kim kazanır?

Belediye seçimleri yaklaştıkça kafalardaki soru işaretleri de cevap bulmaya başladı.



ORC AraÅŸtırma Åžirketi'nin yapmış olduÄŸu araÅŸtırmada Ä°zmir seçmenine yerel seçimlerde Aziz KocaoÄŸlu, Binali Yıldırım ve Aytun Çıray isimlerinden hangisini desteklediÄŸi soruldu. Seçmen iki aday arasında Aytın Çıray'ı tercih etti. CHP'nin kalesi olarak gösterilen illerin başında gelen Ä°zmir'de 2014 yerel seçimlerinde AK Parti ile CHP arasında sıkı bir rekabet yaÅŸanacak. BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın önem verdiÄŸi ilerden biri olan Ä°zmir'de teÅŸkilata gerekirse kapı dolaÅŸmaları talimatı vermiÅŸti.

3 Ä°SÄ°M ÜZERÄ°NDE DURULUYOR

Yerel seçimlere az bir zaman kala anket ÅŸirketleri de iller bazında araÅŸtırmalarını yoÄŸunlaÅŸtırdı. ORC AraÅŸtırma Åžirketi'nin yapmış olduÄŸu araÅŸtırmada Ä°zmir seçmenine yerel seçimlerde Aziz KocaoÄŸlu, Binali Yıldırım ve Aytun Çıray isimlerinden hangisini desteklediÄŸi soruldu.

AYTUN ÇIRAY SÜRPRÄ°ZÄ°

2014 Yerel seçimlerinde Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı için, CHP'nin adayı Aytun Çıray, Ak Parti'nin adayı Binali Yıldırım olur ise, oy verme tercihiniz ne yönde olur?

BÄ°NALÄ° YILDIRIM FARKI KAPATIYOR

2014 Yerel seçimlerinde Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı için, CHP'nin adayı Aziz KocaoÄŸlu, Ak Parti'nin adayı Binali Yıldırım olur ise, oy verme tercihiniz ne yönde olur?

  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.