Sosyal Medya

POLİTİKA

Belediye seçimlerinde İzmir'i kim kazanır?

Belediye seçimleri yaklaştıkça kafalardaki soru işaretleri de cevap bulmaya başladı.



ORC Araştırma Şirketi'nin yapmış olduğu araştırmada İzmir seçmenine yerel seçimlerde Aziz Kocaoğlu, Binali Yıldırım ve Aytun Çıray isimlerinden hangisini desteklediği soruldu. Seçmen iki aday arasında Aytın Çıray'ı tercih etti. CHP'nin kalesi olarak gösterilen illerin başında gelen İzmir'de 2014 yerel seçimlerinde AK Parti ile CHP arasında sıkı bir rekabet yaşanacak. Başbakan Erdoğan'ın önem verdiği ilerden biri olan İzmir'de teşkilata gerekirse kapı dolaşmaları talimatı vermişti.

3 İSİM ÜZERİNDE DURULUYOR

Yerel seçimlere az bir zaman kala anket şirketleri de iller bazında araştırmalarını yoğunlaştırdı. ORC Araştırma Şirketi'nin yapmış olduğu araştırmada İzmir seçmenine yerel seçimlerde Aziz Kocaoğlu, Binali Yıldırım ve Aytun Çıray isimlerinden hangisini desteklediği soruldu.

AYTUN ÇIRAY SÜRPRİZİ

2014 Yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, CHP'nin adayı Aytun Çıray, Ak Parti'nin adayı Binali Yıldırım olur ise, oy verme tercihiniz ne yönde olur?

BİNALİ YILDIRIM FARKI KAPATIYOR

2014 Yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, CHP'nin adayı Aziz Kocaoğlu, Ak Parti'nin adayı Binali Yıldırım olur ise, oy verme tercihiniz ne yönde olur?

  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.