Sosyal Medya

SPOR

"5 milyon dolar kazandım, 500 liram var"

Kariyerine teknik direktör olarak devam eden eski futbolcu Abdullah Ercan, eşine boşanma davası açtı.



Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray'da oynayan "Sarışın Türk" lakaplı eski futbolcu Abdullah Ercan, 19 yıllık eÅŸi Nazan Tülin Ercan'a ÇaÄŸlayan'daki Ä°stanbul Aile Mahkemesi'nde karşı boÅŸanma davası açtı. Ercan, "Futbol hayatım bitince para kesildi. Para bitince evlilik de bitti" diyerek eÅŸinden 1 milyon lira manevi tazminat talep etti. Ercan, eÅŸi Nalan Tülin Ercan'ın üzerine kayıtlı Trabzon'da 5 arsa, Bolu, Mengen ve Babahızır'da bulunan arsa ve evler, Rumelihisarı'nda 1 daire ile otomobiline tedbir koydurdu. Nazan Tülin Ercan ise daha önce Abdullah Ercan'a "kumar ve zina" iddiasıyla 5 milyon lira maddi, 5 milyon lira manevi tazminat, 30 bin lira kendisi, 15 bin lira da oÄŸlu için nafaka talebiyle boÅŸanma davası açmıştı. Åžu an Türkiye Futbol Federasyonu'nda antrenörlük yapan Ercan, boÅŸanma dilekçesinde ÅŸu iddialara yer verdi:

HAR VURUP, HARMAN SAVURDU'

Futboldan 5 milyon dolar kazandım. Bu parayı eÅŸim, çocuÄŸum ve eÅŸimin ailesine harcadım. EÅŸim, paraları har vurup harman savurdu. Ä°ÅŸsiz kaldığım dönemlerde kredi çekerek geçindim. Ancak eÅŸim lüks yaÅŸamından ödün vermedi. Her yıl 2 ay Bodrum, 15 gün Amerika tatilleri yapmaya devam etti. Evimin ve ailemin ihtiyaçlarını karşılamak için geçen yıl 400 bin lira kredi kullanmak istedim. Banka eÅŸimin imzasının olması gerektiÄŸini belirtti. EÅŸim, "100 bin lira hesabına EFT yapılacak" ÅŸeklinde sözleÅŸme yaparak imza attı. EÅŸimin babası tefecinin eline düÅŸtü. Babasını kurtarmak için tefeciye 100 bin dolar verdim.

Annem ve kız kardeşim evime gelemiyordu. Evime ailemin dışında herkes girebiliyordu. Evim kafe gibiydi. Kumar oynamıyorum.

'500 LÄ°RAYLA GEÇÄ°NÄ°YORUM'

Antrenörüm. 20 bin lira alıyorum. BaÅŸka gelirim yok. Her ay banka kredisi ve kredi kartlarına 10 bin lira veriyorum. OÄŸlumun okul taksiti olan 3 bin 700 lira, özel ders ücreti yıllık 5 bin lira, özel ÅŸoför, harçlık ve telefon faturası ödeniyor. Aylık benzin parası 600 lira, site aidatı bin 500 lira. Maaşımın 19 bin 500'ü masraflara gitmektedir.

EÅŸim para bittikten sonra beni yabancı gibi gördü. 5-6 yıldan beri aramızda karı-koca hayatı kalmamıştır. Aynı evin içinde farklı insanlarız. Kız arkadaşım var. Ä°nsanın kız arkadaşının olması zina sebebi deÄŸildir. Kız arkadaşımı eÅŸim bilmektedir. Bana "Para getir de ne yaparsan yap" ve "Eve getir, tanıştır" demiÅŸtir. Beni arkadaÅŸ edinme konusunda serbest bırakmıştır. Sürekli para istemektedir. Evlilik birliÄŸimiz eÅŸimin sorumsuz davranışları yüzünden bitmiÅŸtir.  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.