Sosyal Medya

İşte Dursun Ali Yılmaz'ın Projleri

Belediyede her iş bir plan üzerinde yürüyecek.Plansız her iş her daim aksaklıklarla dolu olur. daha bir sürü iş bir adam eğer bir yola çıkmış ise o iş ile ilgili vardır her halde bir şeyler düşündükleri bu kadar yete zannedersem gerisini de daha sonra öğrenirsiniz



Dursunali Yılmaz Kendi çıktığı yolu yine kendi haber sayfası medyakaradeniz ve gundem hemÅŸin haber sayfasına anlattı "HemÅŸine bir çok proje ile geldiÄŸini ve istekli azimli olduÄŸunu içimdeki hizmet aÅŸkını HemÅŸinde gerçekleÅŸtirebileceÄŸini söyledi.. BelediyeciliÄŸi halkım ile birlikte yapacağını söyleyen YILMAZ Belediye yi halk yönetecek HemÅŸinde dedi. 

HemÅŸin Ä°lçemizin önümüzdeki süreçte geliÅŸmesi için düÅŸündüÄŸümüz projelerimiz

1-Belediyenin kurumsal yapı kimliÄŸinde hizmetlerin sunumunda veya karar alma mekanizmasını çalıştırmada ÅŸeffaf bir zemin oluÅŸturmak. her bireyin çalışmalardan asgari düzeyde bilgi sahibi olması saÄŸlanacak.
2-Ä°lçede yıllardan beri oluÅŸan ayrışmanın temsili yet görevi gereÄŸi her bireyin Belediye baÅŸkanı olması seçildiÄŸi günden itibaren yapacağımız birebir ziyaretlerle oluÅŸturacağımız tipki geçmiÅŸ yıllardaki dostluk meÅŸalesini ateÅŸleyip artik ilçede hiç kimsenin HemÅŸin ananelerinden ayrışmamış komÅŸuluk dostluk zincirlerini sıklaÅŸtırmanın bilinci içinde olacağız.
3-Ä°lçede var olan ve yıllardan beride sürüp gelen göç olgusunu ortadan kaldırmak ve her göç etme düÅŸüncesine varmış her vatandaşın göç etme psikoloji ile ilgilenme çözüm yolları bulmak için çalışcağız.
4-ÖÄŸrencilerin genç yaÅŸta ilçemizden lise eÄŸitimini bile ilçe dışında saÄŸlamaya baÅŸladığı noktada ilçenin belediyesi olarak bu olaya kayıtsız kalmayıp ilçemize bölge yatılı okul saÄŸlamanın yollarını yöntemlerini araÅŸtırıp çözüm için her türlü temsili yet yetkisini kullanacağız.
5-Ä°lçemizde organik tarımın her ürün ile bütünleÅŸtirmek organik çay bahçelerinin yanında organik çeÅŸitlendirilmiÅŸ ürünlerinde yetiÅŸtirilip ilçemizde her cumartesi günleri organik HemÅŸin semt pazarı kurmayı planlayacağız.
6-Ä°lçemizin  tarihi kültürü ile bütünleÅŸmiÅŸ Tulum hevesimizi sade bizler deÄŸil tüm dünya bile artik gayda deÄŸil Tulum olarak bilmesi ve bu ilçemize özgü tulum varlığını bu güne getiren tulum üstatlarımızı yılda bir kez de olsa ilçede buluÅŸturmak ilçede sadece horon halkası deÄŸil 50 kiÅŸi 60 kiÅŸilik tulum orkestrası festivali yapmayı planlıyoruz.

7-Her bireyi gibi çocukları da çok önemli her yıl AÄŸustos ayında diÄŸer belediyelerin sünnet ÅŸöleni ile bütünleÅŸtirip ilçede sünnet çağına gelmiÅŸ çocuklarımızı sünnet ettirilmeleri saÄŸlayacağız.
8-Ä°lçemizde mahalle sınırlarına boÅŸ atıl durumda olan ilkokul binasını restore ettirip ilçeye belediye sosyal tesisi ve butik otel olması için Milli eÄŸitim il müdürlüÄŸü nezdin de giriÅŸimlerimiz olacak
9-Ä°lçenin halen yapımı süren futbol sahası ve tribün çalışmasını hızlandırıp ilçede futbol oynama yaşına ulaÅŸmış gençlerden oluÅŸan HemÅŸin futbol takımı kurup il amatör Futbol kulüpler birliÄŸinde oynamaları için zemin arayıp olması için çalışmalar yapacağız.
10-Ä°lçemiz okullardan mezun olup yüksek eÄŸitimlerini sürdüren öÄŸrencilerimize burs saÄŸlayacağız.
11-Esas mesele bir muammaya dönen kentsel dönüÅŸüm ile sorunları ivedilikle çözümlemek ve bu çalışmalarının asgari 2,5 (Ä°ki Buçuk ) yıl içinde tamamlanması için hızlı davranıp. Ä°lçemizin insanlarının ne olacağız endiÅŸesini ortadan kaldıracağız.

             Gölet ve etrafı düzenlenmesi elektrik üretimi kaffeler  ise daha sonra iÅŸler onlar sırası ile planlanacak.Belediyede her iÅŸ bir plan üzerinde yürüyecek..

             Bunun haricinde ilave projeler de sürecek .

                                                                                                                             

                                                                                                                  

 


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.