Sosyal Medya

YAÅžAMSANAT

Kara kış kapıda! Kışlık giyecekleri çıkarın!

Ilık hava yerini yağışlı ve soğuk havaya bırakıyor. İşte en son tahminler...



Meteoroloji’den yapılan açıklamada, yurdun Balkanlar üzerinden gelen soÄŸuk ve yağışlı havanın etkisine gireceÄŸi ve hava sıcaklıklarının 10 ila 15 derece azalacağı tahmini yapıldı. Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸü’nden yapılan açıklamaya göre bugün Marmara ve Ege Bölgesi’nde, çarÅŸamba ve perÅŸembe günleri kuzey, iç ve batı bölgelerde, cuma günü güney ve doÄŸu bölgelerde olmak üzere tüm yurtta hissedilir derecede azalacak. Bu düÅŸüÅŸ, Akdeniz’in kıyı kesimlerinde 5 ile 8, diÄŸer yerlerde 10 ile 15 derece arasında tahmin ediliyor.

Zaman'daki bu habere göre bugün, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Ä°ç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in yağışlı geçeceÄŸi kaydediliyor. Yarın, Marmara, Ege, Akdeniz, Ä°ç Anadolu, Karadeniz bölgeleri ile Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yağış tahmin ediliyor.

PerÅŸembe ve cuma günü yağışların Ankara ve EskiÅŸehir’in kuzeyinin yüksek kesimleri, UludaÄŸ, Kartepe ile Kütahya’nın yükseklerinde Batı ve DoÄŸu Karadeniz’in iç kesimleri ile DoÄŸu Anadolu’nun kuzeydoÄŸusunda karla karışık yaÄŸmur ve kar ÅŸeklinde olacağı belirtiliyor.  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.