Sosyal Medya

GÃœNCEL

Başörtülü Hayrunnisa Gül, eşi ile Meclis'te!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis'te askeri törenle karşılandı.



 Törenin ardından Meclis ÅŸeref kapısı önünde Gül'ün eÅŸi Hayrunnisa Gül aracından indi. Ardından, CumhurbaÅŸkanı Gül ve eÅŸi Hayrunnisa Gül ÅŸeref kapısından içeri girdi.

CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, Meclis BaÅŸkanvekili AyÅŸenur Bahçekapılı ve Meclis Genel Sekreteri Ä°rfan NeziroÄŸlu tarafından karşılandı. Gül için askeri tören düzenlendi. Törenin ardından, Meclis ÅŸeref kapısı önünde CumhurbaÅŸkanı Gül'ün eÅŸi Hayrunnisa Gül de aracından indi. Ardından Gül eÅŸi Hayrunnisa Gül ile birlikte ÅŸeref kapısından içeri girdi. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, TBMM'nin 24. Dönem 4. Yasama yılı dolayısı ile düzenlenen açılış töreninde Genel Kurul'da milletvekillerine hitap ediyor. Meclis BaÅŸkanı Cemil Çiçek'in Gül'ü davet etmesi üzerine, Gül'ün eÅŸi Hayrunnisa Gül de CumhurbaÅŸkanlığı locasında yerini aldı. Hayrunnisa Gül'ün, siyah renkli etek ve ceket ile yeÅŸil renk eÅŸarp taktığı görüldü.

30 AÄŸustos Zafer Bayramı Resepsiyonu ilk kez bu yıl CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül ve eÅŸi Hayrunnisa Gül'ün ev sahipliÄŸinde Çankaya KöÅŸkü'nde yapılmıştı. Ayrıca geçen yıl 29 Ekim'de Hipodrum'da düzenlenen resmi geçit törenine de CumhurbaÅŸkanı Gül ilk kez eÅŸi Hayrunnisa Gül ile birlikte katılmıştı.  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.