Sosyal Medya

POLİTİKA

Volkan Canalioğlu adaylık açıklaması

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Trabzon büyükşehir ya da Ortahisar Belediye başkanlıklarına aday olacağı yönündeki iddiaları cevapladı.



 

Volkan Canalioğlu adaylığıyla ilgili konuştu. Konuşmasında net açıklamalarda bulundu.
 
 Canalioğlu yaptığı konuşmada açık kapı bırakmayarak, aday olmayacağını kesin dille duyurdu. Canalioğlu, “Genel başkanımla konuştum. Aday olmayacağım” diyerek adaylığıyla ilgili ortaya atılan iddialara son noktayı koydu.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirterek, yerel seçimlerde kesinlikle büyükşehire aday olmayacağını kesin dille açıkladı. Volkan Canalioğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Ben her zaman aday olmayacağımı söylüyorum. Genel Başkan’la konuştum. Aday olmayacağım. Trabzon’da büyükşehire ve Ortahisar’a halkın kabul ettiği, sevdiği, hizmet verecek olduğuna inandığımız insanları aday olarak bulup getireceğiz. CHP’nin 90. yılını kutluyoruz. Bu parti sürekli kendini yenileyen bir partidir. Adayımızı halkın teveccühü ile bulacağız. Ben
adaylığı düşünmüyorum. Genel Başkan zaten milletvekillerinin kendi görevlerini yapması gerektiğini söylemişti. Ankara’da Trabzon’un CHP’den bir milletvekiline ihtiyacı var. Bu aşamada durum böyle. Adayları da belirlerken belli kriterlerimiz var. Adaylar arasında anket çalışması ardından eğilim yoklaması yapılacak. MYK’ya bu konuda yetki verdik. Trabzon içinden başvuran arkadaşlarımız var, başvurmayı düşünen arkadaşlarımız var, görüşmelerimiz sürmektedir" diye konuştu. Volkan Canalioğlu yaptığı bu açıklamayla adaylığıyla ilgili çıkan asılsız haberler de son noktayı koymuş oldu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.