Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

MALATYA FESHANE GÃœNLERÄ°

MALATYA FESHANE GÜNLERİ MALATYA GÜNLERİ, İSTANBUL FESHANE?DE BAŞLADI. BİTİYOR .. YARIN (2 Eylül 2012 Pazar) SON GÜN?İstanbul?da ikinci kez düzenlenen ?Malatya Günleri? Malatya Valiliği?nin koordinasyonunda Malatya Belediyesi, Malatya Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Kayısı



BÄ°TÄ°YOR .. YARIN  (2 Eylül 2012 Pazar) SON GÜN…

Ä°stanbul’da ikinci kez düzenlenen “Malatya Günleri”Malatya ValiliÄŸi’nin koordinasyonunda Malatya Belediyesi, Malatya Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Kayısı AraÅŸtırma-GeliÅŸtirme ve Tanıtma Vakfı, Ä°stanbul’daki Malatyalı Sivil Toplum Örgütleri, Ströer Kentvizyon ve Turkuvaz Medya Grubu’nun katkılarıyla gerçekleÅŸtiriliyor.

  

MALATYA’YI MALATYA DIÅžINDA TANITMAK

Malatya’nın sahip olduÄŸu doÄŸal, tarihi ve kültürel turizm potansiyelini ulusal alanda tanıtmak,

Zengin ve saÄŸlıklı mutfak kültürü ve damak tadını ülke geneline duyurmak,

Yöresel deÄŸerleri ve ürünlerini sergilemek,

Malatyalı iÅŸ adamlarının sahip olduÄŸu önemli marka ve ticari ürünleri ülke genelinde tanıtmak,

Malatya’yı Malatya dışına taşıyarak anlatmak

Ve için düzenlenen “Malatya Günleri”Ä°stanbul Feshane’de 10.00-21.00 saatleri arasında “ücretsiz”olarak gezilebiliyor.

  

MALATYA GÜNLERÄ°NE

 

MALATYA PAZARI KURU YEMÄ°ÅžÇÄ°SÄ° DAMGA VURDU.

 

Malatya’nın sahip olduÄŸu doÄŸal, zengin ve saÄŸlıklı mutfak kültürü ile damak tadını ülke geneline duyurmak, Yöresel deÄŸerleri ve ürünlerini sergilemek, adına en önemli katkıyı saÄŸlayan Malatya Pazarları KuruyemiÅŸ Firması Feshane’de en çok ziyaret edilen, en çok satış yapan ve en çok ilgi çeken firma oldu.

  

PAZAR GÜNÜ SONA ERÄ°YOR

28 AÄŸustos’ta baÅŸlayan ve 2 Eylül Pazar günü bitecek olan etkinlik Eyüp’te Feshane binası II. Mahmut Salonu’nda 5.000 m²lik kapalı alanda düzenlendi. etkinlikÄŸe; çeÅŸitli sektörlerden katılan Malatyalı firmalar hem ürünlerinin tanıtımı hem de satışını yapıyorlar.

Özel sektörün yanında kamu kurum ve kuruluÅŸları da görev alanları ve projeleri ile ilgili tanıtım faaliyetlerini gerçekleÅŸtiriyorlar.

Ayrıca etkinlik süresince her gün Feshane otoparkında kurulan olan sahnede Malatya Musiki Cemiyeti eÅŸsiz konserler veriyor.

   

ÖkkeÅŸ Bölükbaşı, Ä°stanbul –AÄŸustos.2012

 

 

   

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.