Sosyal Medya

GÃœNCEL

Pazar Kaymakamlığına Selçuk Aslan atandı

Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'in yerine Elazığ ili Kovancılar ilçesi Kaymakamı Selçuk Aslan atandı.



Rize Ä°l Özel Ä°daresi Genel Sekreteri-Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'in Rize Vali Yardımcılığına atanmasıyla boÅŸalan Pazar Kaymakamlığına Elazığ ili Kovancılar ilçesi Kaymakamı Selçuk Aslan atandı.

SELÇUK ASLAN KÄ°MDÄ°R?

1978’ de KırÅŸehir’de dünyaya geldi. Ä°lk ve orta öÄŸremini KırÅŸehir’de tamamladı. Ä°stanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesinden 1998 de mezun oldu. Aynı yıl Ä°.Ü. Ä°ktisat Fakültesinde lisans üstü çalışmalarına baÅŸladı.

2001 yılında Edirne Kaymakam Adayı olarak Mülki Ä°dare AmirliÄŸi mesleÄŸine intisap etti. Kaymakam Adaylığı süresinde KeÅŸan, Enez ve Tomarza Ä°lçelerinde Kaymakam VekilliÄŸi Görevlerinde bulundu. 12 ay süreyle Londra’da yurt dışı stajı ve MGK Genel SekreterliÄŸinde Kamu Diplomasisi kursunun ardından katıldığı 89. dönem Kaymakamlık kursunu dönem birinci olarak tamamlamıştır.

2005 – 2006 yıllarında Kayseri Ä°li Tomarza Kaymakamlığı,

2006–2008 yıllarında Bingöl ili Yayladere Kaymakamlığı görevlerinin ardından 04.08.2008 tarihli kararname ile Kovancılar Kaymakamlığı görevine atanan ASLAN Ä°ngilizce bilmekte olup, evli 1 çocuk babasıdır. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.