Sosyal Medya

Sağlık

Mesut Yılmaz'ın Annesi Toprağa Verildi

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın annesi Güzide Yılmaz (87), İstanbul'da toprağa verildi. verildi.



Güzide Yılmaz için TeÅŸvikiye Camisi'nde öÄŸle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cami avlusunda Mesut Yılmaz, eÅŸi Berna Yılmaz, oÄŸulları Yavuz ve Hasan Yılmaz, kardeÅŸi Turgut ve eÅŸi Claudia Yılmaz'ın da aralarında bulunduÄŸu aile üyeleri taziyeleri kabul etti.

 


 

Törene, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı ErdoÄŸan Toprak, CHP Milletvekilleri Aydın Ayaydın ve Ensar ÖÄŸüt, eski bakanlar Hasan Gemici, Işın Çelebi, Hüsamettin Özkan, YaÅŸar Okuyan, GüneÅŸ Taner, Bahattin Yücel, Yüksel Yalova, Trabzonspor Kulübü BaÅŸkanı Sadri Åžener, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, eski Türkiye Futbol Federasyonu BaÅŸkanı Haluk Ulusoy, iÅŸadamları Mustafa Koç, Yılmaz Ulusoy, Cem Hakko, ErdoÄŸan Demirören, sanatçılar Erol Evgin ve Perran Kutman'ın da aralarında bulunduÄŸu çok sayıda kiÅŸi katıldı.

 


 

Cenaze törenine, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, DSP Genel BaÅŸkanı Masum Türker, Demokrat Parti Genel BaÅŸkanı Gültekin Uysal, Anavatan Partisi Genel BaÅŸkanı Ä°brahim Çelebi, Galatasaray Kulübü BaÅŸkanı Ünal Aysal'ın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü BaÅŸkanı Aziz Yıldırım adına da çelenk gönderildiÄŸi dikkati çekti.

 


 

Mesut Yılmaz'ın annesi Güzide Yılmaz, Edirnekapı SakızaÄŸacı ÅžehitliÄŸi'nde topraÄŸa verildi.

 


 

TeÅŸvikiye Camisi'nde gazetecilerin soruları üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Allah rahmet eylesin. Annelerin yeri bambaÅŸka. Bakmış, büyütmüÅŸ" dedi.

 


 

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da iki gündür aileyle birlikte olduÄŸunu belirterek, "Anne acısının ne zor birÅŸey olduÄŸunu gördüm. Allah rahmet eylesin" diye konuÅŸtu.

 


 

Eski bakanlardan YaÅŸar Okuyan da, Güzide Yılmaz'ı uzun süredir tanıdığını ifade ederek, "Bir çok defalar sohbet ettiÄŸimiz oldu. Kendisi iyi bir insandı. Hayırsever bir özelliÄŸi vardı. Ä°nsanlara yardımcı olma çabası içindeydi. Hanımefendiye Allah rahmet eylesin. Bütün ailesine de baÅŸsaÄŸlığı diliyorum" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak : http://bizumgaste.net/haber/7170/mesut-yilmazin-annesi-topraga-verildi.html#ixzz1xkWfmENi 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.