Sosyal Medya

GÃœNCEL

VİZESİZ AVRUPA HAREKET'NE ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ

Vizesiz Avrupa Hareketi, Türk turizm değerlerinin ve kültürünün yurt dışında tanıtımı için yapmakta olduğu projelerinden dolayı onur ödülüne layık görüldü.



 

 

Dursun Ali Yılmaz 

 Vizesiz Avrupa Hareketi isimli sivil toplum platformunun kurucu baÅŸkanı Rize'li turizmci Mehmet OkumuÅŸ ;Türk vatandaÅŸlarının AB ülkelerinde vizesiz dolaşım hakkı,Türk turizm deÄŸerlerinin, Türk kültürünün ve Türk çayının yurt dışında tanıtımı için yapmakta olduÄŸu baÅŸarılı ve gönüllü tanıtım ve lobi projelerinden dolayı onur ödülüne layık görüldü. 

 

 

Dursun Ali Yılmaz  


Uluslararası ekonomi dergisi Ekovitrin tarafından bu yıl 11. kez düzenlenen ve ekonomi dünyasının oscarları olarak nitelendirilen Yılın Starları ödül töreni 12 Haziran gecesi Pendik Green Park Hotel'de gerçekleÅŸtirildi. 



Siyaset , bürokrasi , sanayi ve medya dünyasından yüzlerce önemli ismi bir araya getiren ödül töreninde Kültür ve Turizm Bakanı ErtuÄŸrul Günay, Ä°slam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu , Sanko Holding BaÅŸkanı Abdulkadir KonukoÄŸlu ve Ä°ÅŸ adamı Ali AÄŸaoÄŸlu'na'da birer ödül verildi.
 

 

Mehmet OkumuÅŸ onur ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada " Bugece hepimiz cok onurlu , çok sevinçli ve çok gururluyuz. Bu onur ödül benim deÄŸil, bizim onur ödülümüzdür. Bu ödülü ; çalışma ve projelerimde bana her zaman çok büyük destek veren medya mensubu arkadaÅŸlarıma , Türkiye'mizin dört bir yanından manevi desteklerini esirgemeyen bayan kardeÅŸlerime , genç arkadaÅŸlarıma hediye ediyorum." dedi. 
  

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.