Sosyal Medya

GÃœNCEL

Celal Pir, Marmara?dan Bilgi Aldı

Celal Pir, Marmara Belediyeler Birliği?ni ziyaret ederek kişisel gelişim seminerleri ve çevre konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.



NTV Ä°cra Kurulu Üyesi ve Star TV’de Jülide AteÅŸ’le birlikte hafta içi her sabah “Bugün” programını sunan Celal Pir, Marmara Belediyeler BirliÄŸi’ni ziyaret etti. GörüÅŸmeye Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya’nın yanı sıra Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep BozlaÄŸan da katıldı.

 

58 FÄ°RMA KAPATAN BAÅžKAN ALTEPE’YE TEÅžEKKÜR ETTÄ°

NTV YeÅŸil Ekran konseptinin de kurucularından, tanınmış televizyoncu Celal Pir, Marmara Belediyeler BirliÄŸi’nin eÄŸitim çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. BirliÄŸin özellikle çevre bilinçlendirme çalışmaları ve kiÅŸisel geliÅŸim seminerlerini baÅŸarılı bulduÄŸunu belirten Pir, “Ä°nsanı eÄŸitmek gerçekten çok zor bir iÅŸ. Marmara Belediyeler BirliÄŸi’nin kiÅŸisel geliÅŸim seminerleri ile çevre konusunda belediyelere ve vatandaÅŸlara yönelik çalışmalarından haberdar oluyorum. Birlik BaÅŸkanı ve Bursa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Recep Altepe’nin de Bursa’da çevreyi kirleten 58 firmayı kapattığını medyadan takip ettim. Bursa BüyükÅŸehir Belediyesi’nin birçok firmayla da kapatma davaları devam ediyor. BaÅŸkan Altepe’yi ve Marmara Belediyeler BirliÄŸi’ni, yaptığı önemli çalışmalardan dolayı takdir ediyor, baÅŸarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

“NTV’DE, HALKI BÄ°LÄ°NÇLENDÄ°RME ÇALIÅžMALARIMIZ DEVAM EDÄ°YOR”

Ä°stanbul’u çok sevdiÄŸini belirterek konuÅŸmasına devam eden Celal Pir, “Ä°stanbul’u çok seviyorum. Eminim bu ÅŸehirde yaÅŸayan herkes bu ÅŸehri çok seviyordur. Ancak bu ÅŸehri bu kadar çok seven insanımız, nasıl oluyor da ÅŸehri bu kadar kirletebiliyor anlayamıyorum. Beni en çok üzen de piknikçilerin mesire alanlarında ve yol kenarlarında bıraktıkları çöpleri oluyor. BüyükÅŸehir belediyesi ve ilçe belediyeleri ne kadar özenli çalışsa da halkı bilinçlendirmeden temizlik gelmiyor. NTV’de enerjimizin ve zamanımızın büyük bir kısmını halkı bilinçlendirme çalışmalarına harcadık. Bu yaz da YeÅŸil Ekran konseptimizle 3 ay boyunca çevre yayınlarına ağırlık vereceÄŸiz” diye konuÅŸtu.

 

ÇETÄ°NKAYA, BÄ°RLÄ°K YAYINLARINI TAKDÄ°M ETTÄ°

Ziyareti için Celal Pir’e teÅŸekkür eden Marmara Belediyeler BirliÄŸi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, BirliÄŸin çıkarmış olduÄŸu yayınların bir kısmını, tanınmış televizyoncuya takdim etti. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep BozlaÄŸan da “Ä°stanbul: Derinlik, DeÄŸiÅŸim, Güç” isimli kitabını Celal Pir’e imzalayarak hediye etti.

 

BASIN DANIÅžMANLARI PLATFORMU’NU KUTLADI

Celal Pir, farklı bir toplantı için Marmara Belediyeler BirliÄŸi’nde bulunan basın danışmanlarıyla da kısa süreli bir görüÅŸme yaptı. Pir, Basın Danışmanları Platformu BaÅŸkanı ve BaÄŸcılar Belediyesi Basın Danışmanı Abdullah Arıdoru ile Marmara Belediyeler BirliÄŸi Basın Danışmanı Fatih Sanlav'dan platform çalışmalarıyla ilgili bilgi alırken, görüÅŸmede BeyoÄŸlu, Eyüp, Zeytinburnu, Beykoz ve Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanları da yer aldı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.